Ett hjärta - En förening
onsdag, maj 22, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  809
11 dec. 2015
I onsdags spelades så den avslutande omgången av HockeyEttan Östra och Hammarby Hockey avslutade på bästa sätt genom att i LW Hallen besegra Haninge Anchors med 5-3 och slutar 6:a i serien.
hh_logo_text-under.png

I onsdags spelades så den avslutande omgången av HockeyEttan Östra och Hammarby Hockey avslutade på bästa sätt genom att i LW Hallen besegra Haninge Anchors med 5-3 och slutar 6:a i serien. Den 28:e december drar HockeyEttan Östra Vår igång, vilka vi möter är ännu inte klart. Vi nås nu även av beskedet att en favorit i laget lämnar för annan klubb.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  791
03 dec. 2015
Calle Graf firas efter 4-4-målet.
vallentuna-hh_2015-12-02_02_cr_500x.png
Calle Graf firas efter 4-4-målet. Foto: Carina Robertsson.
 
Efter en mindre lyckad förstaperiod var uppförsbacken brant för Hammarby Hockey i onsdagskvällens drabbning borta mot Vallentuna. Med bra coachning och lite jävla anamma ändrade Bajen på matchbilden och gick ifatt för att sedan på övertid förlora. Sista omgången av HockeyEttan Östra kommer nu att bli en riktig rysare!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  985
30 nov. 2015
Klacken i Glysishallen.
hudik-hh_2015-11-29_klacken_rj_500x.png
Klacken i Glysishallen. Foto: Rosie Jacobsson.
 
€Only happy when it rains€ skrålar Shirley Manson fram då vi susar hemåt i minibussen med en uttjänt vindrutetorkare efter att ha bevittnat Hammarby Hockeys 3-0-förlust i Glysishallen. Deprimerande? Nej, inte alls. Det är den märkliga känsla av knepig upprymdhet som bara en torskresa kan tillhandahålla. Det är Bajen! Fuckin' love it!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  1,023
26 nov. 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Efter att haft ledningen med både 1-0 och 2-1 föll till sist Hammarby Hockey med 3-4 mot Huddinge IK hemma i LW Hallen. Då övriga lag som kampar om femteplatsen också torskade under onsdagskvällen är läget status quo i tabellen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  933
23 nov. 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Det blev tvåsiffrigt när Hammarby Hockey tog sig an Tierps HK i Vegahallen. Vi tillresta fick se snygga Bajenmål samt ett Tierp som behöver reorganisera sig om inte de ska dyka rätt ner i tvåan efter fullbordad säsong.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  994
18 nov. 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Onsdagskvällens bortamöte för Hammarby Hockey mot Åkers/Strängnäs avgjordes i förlängning då det efter tre spelade perioder stod 4-4 på resultattavlan. Där avgjorde hemmalaget och fick inte helt förtjänt med sig extrapinnen då jag anser att de gick för hårt mot Richard Siirala i vår kasse några gånger för mycket. Daniel Despotovic skämmer ut sig själv och laget han representerar efter matchen då han drämmer klubban i plexit framför vår ståplats för att hota oss. Jag hoppas att det renderar honom flera matchers avstängning för så gör man fan ta mig inte som spelare.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  844
15 nov. 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Hammarby Hockey går från klarhet till klarhet, i söndagseftermiddagens match mot Väsby inkasserades tre poäng genom en fin 2-0-seger. Spelet var kanske inte det mest upphetsande vi sett men vad gör det? Inte ett skit...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  917
14 nov. 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
Hammarby Hockey tog en lysande tvåpoängare borta mot Visby/Roma under fredagskvällen när de efter 1-1 under ordinarie speltid och en mållös förlängning avgjorde på straffar till en 2-1-seger med Marcus Carlsson som målskytt och samme Carlsson samt Benjamin Blomberg som lyckosamma straffläggare.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  1,007
09 nov. 2015
Jubel efter Tobias Anderssons 4-2-balja.
hh-wings_2015-11-08_t-andersson_4-2_500x_bt.png
Jubel efter Tobias Anderssons 4-2-balja. Foto: Benjamin Thorén.
 
Efter att ha ryckt ifrån i mittperioden under söndagskvällens hemmamatch mot Wings HC Arlanda så var det många tunga ben i Hammarby Hockey under den sista tjugominutaren och fokus sattes på att hålla undan vilket lyckades.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  816
04 nov. 2015
I en match med ojämn spelkvalitet med två rätt jämna lag på isen blev det till slut säsongens första trepoängare på bortais för vårt kära Hammarby Hockey.
hh_logo_text-under.png

I en match med ojämn spelkvalitet med två rätt jämna lag på isen blev det till slut säsongens första trepoängare på bortais för vårt kära Hammarby Hockey.
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024