Ett hjärta - En förening
söndag, september 24, 2023

Stångkorvar efter övertidsförlust i Strängnäs

hh_logo_text-under.png
 
Onsdagskvällens bortamöte för Hammarby Hockey mot Åkers/Strängnäs avgjordes i förlängning då det efter tre spelade perioder stod 4-4 på resultattavlan. Där avgjorde hemmalaget och fick inte helt förtjänt med sig extrapinnen då jag anser att de gick för hårt mot Richard Siirala i vår kasse några gånger för mycket. Daniel Despotovic skämmer ut sig själv och laget han representerar efter matchen då han drämmer klubban i plexit framför vår ståplats för att hota oss. Jag hoppas att det renderar honom flera matchers avstängning för så gör man fan ta mig inte som spelare.
Något matchreferat blir det inte. Det får officiella bistå med. Värt att nämna är Axel Åström gjorde två av Bajens mål i den första perioden. Linus Carlsson fick utgå efter en smäll, mot huvudet tror jag. Domare Stenerfelt var inte bra, han vinkade avvärjande av ren princip såg det ut som  i situationerna när Åkersspelare var ojusta. Bajen drar på sig på för mycket utvisningar, jag har inte så mycket att invända mot dessa när det gäller domarbesluten.
 
En fin poäng får Bajen med sig från matchen och vi ligger kvar på 6:e plats. Det är grymt bra att vi nu tar poäng i varje match, känner mig så stolt över att vi har ett så jäkla bra lag med så hängivna spelare! Laget 2015-2016 går inte annat än älska!
 
Det var mycket publik och bra stämning i isladan i Strängnäs vars uppbyggnad verkar vara en skalhall med en stor träläktare. Gratis inträde är alltid uppskattat. Minus till discot á la Värmdö dock. Vi tillresta Bajare höll igång matchen igenom, förhoppningsvis hörde spelarna oss trots den dåliga akustiken.
 
Stångkorvar
President Sjöqvist delar ut
3 st till 16. Axel Åström - två mål och stabilt backspel.
2 st till 26. Benjamin Blomberg - mål och assist, ett ständigt hot.
1 st till 1. Richard Siirala - makalös tredje period.
Jag delar ut två extra; 10. Anton Molnar får en för mål och bra jobb. 11. Mattias Wigley tilldelas en för sitt slit över hela banan i tre perioder, mycket Bajenhjärta slår i den kroppen.
Aktuell ställning: LÄNK
 
 
Nu väntar ny bortamatch på söndag där vi ska ha en bra chans att ta en trea. Häng på Bamsingarna dit, vi försöker nu fylla en andra minibuss. Se http://bamsingarna.se/news.php?extend.1307 för mer info.
 
Bajen Fans - Hammarby Hockey!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2023