Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024

Stångkorvar efter Haningematchen

hh_logo_text-under.png

I onsdags spelades så den avslutande omgången av HockeyEttan Östra och Hammarby Hockey avslutade på bästa sätt genom att i LW Hallen besegra Haninge Anchors med 5-3 och slutar 6:a i serien. Den 28:e december drar HockeyEttan Östra Vår igång, vilka vi möter är ännu inte klart. Vi nås nu även av beskedet att en favorit i laget lämnar för annan klubb.
Mattias Wigley lämnar Hammarby Hockey och drar söderut. Lite tråkigt tycker Bamsingarna att tappa en sådan fighter men vi önskar #11 stort lycka till framöver.

Stångkorvar
Marie delar ut
3 stångkorvar går till den eminente 23. Joakim Ramsten! Det är väldigt roligt att se honom tillbaka på isen och vara i så god form och målform trots att han varit borta hela säsongen. Det bådar gott inför vårserien!
2 stångkorvar går till 11. Mattias Wigley, min favoritspelare i Bajen. Han är en riktig slitvarg och offrar sig för laget hela tiden på isen och dessutom gör en massa mål! Ett underbart Bajenhjärta!
1 stångkorv går till 61. Marcus Carlsson som imponerar i stort sett varje match med att skapa farliga målchanser och mål.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8287.0
Du glömmer väl inte bort att rösta på din favorit i Hammarby Hockeys trupp? Gå in i vårt forum och delta i omröstningen Extra Attans Bonus Stångkorv till Jul!

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Bajen sexa efter dramatisk sista omgång
Hammarby Hockey: Så fungerar fortsättningen
Hammarby Hockey: Wigley lämnar Hammarby

Nu laddar vi om! 14 matcher vårserie och sedan...
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024