torsdag, mars 28, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  802
03 okt. 2014
Onsdagens hemmamatch i LW Hallen blev inte den viktoria vi hoppats på.

Onsdagens hemmamatch i LW Hallen blev inte den viktoria vi hoppats på. Haninge avgjorde i princip matchen i första perioden då de på mindre än 9 minuter tagit en 3-0-ledning med två powerplaymål och ett i numerärt underläge.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  709
29 sep. 2014
Hammarby öppnar matchen svagt.

Hammarby öppnar matchen svagt. Vallentuna gör mål direkt i tidigt powerplay. 2-0 kommer när Emil tappar in pucken.  Det kommer en reducering av Mattias Wigley innan Vallentuna ökar på till 3-1 före första pausvilan.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  756
25 sep. 2014
Det var Davids kamp mot Goliat under onsdagskvällens drabbning i Björkängshallen och jätten Huddinge var klassen bättre än Hammarby Hockey.

Det var Davids kamp mot Goliat under onsdagskvällens drabbning i Björkängshallen och jätten Huddinge var klassen bättre än Hammarby Hockey. Det positiva är att vårt spel blev bättre ju längre matchen led och tredje perioden var riktigt hyfsad. Emil Lindbom i kassen storspelade.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  770
22 sep. 2014
Inför 3 482 åskådare på Hovet spelades under söndagseftermiddagen seriepremiären i HockeyEttan Östra mellan Hammarby och Visby/Roma.

Inför 3 482 åskådare på Hovet spelades under söndagseftermiddagen seriepremiären i HockeyEttan Östra mellan Hammarby och Visby/Roma. Det började bra då Mattias Wigley, tillbaka efter skada, gjorde 1-0 i första perioden. Visby vände och tog ledningen med 1-2 före hesa Fredrik ljöd för periodpaus. Hampus Harlestam kvitterade med andra periodens enda mål men tyvärr drog gästerna ifrån till 2-4 i tredje perioden som också blev slutresultat.
 Inget

15 sep. 2014
Hammarby Hockeys sista träningsmatch före seriepremiären på Hovet blev inte så lyckad.

Hammarby Hockeys sista träningsmatch före seriepremiären på Hovet blev inte så lyckad. Gästande Tranås AIF var klassen bättre och i andra perioden gasade de på och lämnade hemmalaget långt bakom sig. Slutresultatet skrevs till slut till 4-8.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  785
11 sep. 2014
Hammarby Hockey vann det tredje mötet mot Kumla Hockey med 4-3 efter straffar efter att de våra slarvat bort en 3-1-ledning i slutet av tredje perioden.

Hammarby Hockey vann det tredje mötet mot Kumla Hockey med 4-3 efter straffar efter att de våra slarvat bort en 3-1-ledning i slutet av tredje perioden. Bajens målskyttar var Hampus Harlestam, Mattias Forsberg, Tim-Robin Johnsgård och så Hampus Harlestam igen som gjorde det enda straffmålet.

Lyssna på matchen i efterhand:
[1:a perioden] [2:a perioden] [3:e perioden] .mp3

Lyssna på mer i vårt mediearkiv: LÄNK

På söndag möts Hammarby och Tranås i LW Hallen kl 14.00.
Vi syns då!
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  735
07 sep. 2014
Micke, Sverre, Fredrik, Jesper, Kim, Turbo, Kenta och Putte.
På bilden saknas Mylis och Tomas. Foto: Peter Jonsson.

Nu är det förhoppningsvis slutskrattat bakom våra känsliga men ändock härdade ryggar eftersom Bamsingarna gjorde det tillsynes omöjliga under lördagens Bajen Fans Cup 2014  på Gubbängsfältet, vi gjorde mål och tog poäng!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  692
Hammarby Hockey vann lördagens träningsmatch i LW Hallen mot Hudiksvalls HC med 5-3 (2-0, 2-2, 1-1).