Ett hjärta - En förening
lördag, mars 02, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  696
17 nov. 2014
Söndagens match mellan Wings HC och Hammarby Hockey blev en besvikelse för oss grönvita då vi med 14 utespelare inte kunde bjuda hemmalaget det motstånd som behövs för att knipa poäng.
hh_logo_text-under.png

Söndagens match mellan Wings HC och Hammarby Hockey blev en besvikelse för oss grönvita då vi med 14 utespelare inte kunde bjuda hemmalaget det motstånd som behövs för att knipa poäng. I båset var det Benny Rönnelöws och Arto Parkkalis första insats som tränare och på isen debuterade Oliver Hofbauer med nummer 12 på ryggen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  738
10 nov. 2014
Det blev en riktigt trevlig tillställning för oss Bajare när Haninge Anchors tog emot Hammarby Hockey i Torvalla Ishall under söndagseftermiddagen.
hh_logo_text-under.png

Det blev en riktigt trevlig tillställning för oss Bajare när Haninge Anchors tog emot Hammarby Hockey i Torvalla Ishall under söndagseftermiddagen. Med utdelning framåt och ett mindre antal misstag i egen zon samtidigt som hemmalaget inte visade upp någon bländade hockey kunde de våra ta tre mycket välbehövliga och sköna poäng.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  716
30 okt. 2014
Efter en strålande inledning gick allt fel i den andra perioden för Hammarby Hockey och hemmalaget Väsby tog hem alla tre poängen under onsdagskvällen match.
hh_logo_text-under.png

Efter en strålande inledning gick allt fel i den andra perioden för Hammarby Hockey och hemmalaget Väsby tog hem alla tre poängen under onsdagskvällen match.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  713
26 okt. 2014
Låg i sinnet en sunklördag anländer jag till LW Hallen och har inga större förhoppningar när Bajen tar sig an topplaget Huddinge.
hh_logo_text-under.png

Låg i sinnet en sunklördag anländer jag till LW Hallen och har inga större förhoppningar när Bajen tar sig an topplaget Huddinge. Hur skönt är det inte då att få se ett taggat lag ta första poängen på mycket länge efter en grym insats?
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  779
24 okt. 2014
Onsdagens 1-6-förlust hemma mot Tierp var jobbig att se och inget att skriva en rapport om.
hh_logo_text-under.png

Onsdagens 1-6-förlust hemma mot Tierp var jobbig att se och inget att skriva en rapport om. Vi var helt enkelt inte med i matchen på det sätt som behövs.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  764
20 okt. 2014
Ett mycket imponerande Hudiksvalls HC vann hemma i Glysishallen mot våra krigare med 5-1.
hh_logo_text-under.png

Ett mycket imponerande Hudiksvalls HC vann hemma i Glysishallen mot våra krigare med 5-1. Förutom de inledande minuterna av första perioden, då Hudik Hockey tog ledningen med periodens enda mål, spelade Bajen helt okay i två perioder trots att ett mycket samspelat och taktiskt välorganiserat hemmalag ägde pucken i mångt och mycket.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  723
16 okt. 2014
Trots en stor dominans i puckinnehav och skott lyckas vi inte besegra gästande Värmdö under onsdagskvällens match i LW Hallen.
hh_logo_text-under.png

Trots en stor dominans i puckinnehav och skott lyckas vi inte besegra gästande Värmdö under onsdagskvällens match i LW Hallen. Vi har så förtvivlat svårt att få in puckarna i motståndarkassen att det gör ont att se.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  730
13 okt. 2014
Officiella hemsidans skribent Victor Nyström delar ut korv efter söndagens 2-0-förlust borta i Åkers Ishall:
hh_logo_text-under.png

Officiella hemsidans skribent Victor Nyström delar ut korv efter söndagens 2-0-förlust borta i Åkers Ishall:

3 st till 30# Josef Nilsson
2 st till 17# Daniel Despotovic
1 st till 13# Adam Thim
Burväktare Josef gå i och med detta upp i toppen av ligan: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8278

Mer
Läs Victors matchrapport: Ineffektivt Bajen föll mot Åkers
Matchfakta
Hockeyettan: Highlights: Åker/Strängnäs-Hammarby

På onsdag är det hemmamatch igen i LW Hallen med jumbon Värmdö som motståndare. En trea på gång?
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  749
08 okt. 2014
Mattias Forsberg efter sitt 2-0-mål.
hh-wings_2014-10-08_mn_mforsberg.png
Mattias Forsberg efter sitt 2-0-mål. Foto: Martin Nauclér.

I en riktigt rolig och sevärd match vann Hammarby Hockey för första gången under seriespelet en match under ordinarie tid. Så vi har längtat!

Uppdaterad.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  850
06 okt. 2014
I en inte så upphetsande hockeymatch i Bahcohallen under söndagseftermiddagen vände hemmalaget Enköpings SK ett 0-2-underläge efter två perioder till vinst med 3-2.
hh_logo_text-under.png

I en inte så upphetsande hockeymatch i Bahcohallen under söndagseftermiddagen vände hemmalaget Enköpings SK ett 0-2-underläge efter två perioder till vinst med 3-2. Enligt Bamsingarnas utsände radiobabblare Sjöqvist var Hammarbys insats absolut inte godkänd.

Nu befinner vi oss precis som förra säsongen efter 5 omgångar i tabellens bottenskikt och det känns sådär lite lagom nervöst, bekymmersamt och frustrerande. Är vi inte bättre än så här?
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024