Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  1,156
01 nov. 2015
Ryggtavlan på burväktare Richard Siirala som motade 47 puckar.
hh-ssk_2015-10-31_siirala_cr_500x.png
Ryggtavlan på burväktare Richard Siirala som motade 47 puckar. Foto: Carina Robertsson.

Det blev visserligen en ny förlust för Hammarby Hockey mot Södertälje SK i hemmamatchen på bortais under lördagskvällen men 2-5 var en klar förbättring mot de klara 6-0 Bajen åkte på i det första mötet i seriens andra omgång. Bortsett från resultatet har själva spelet markant förbättrats emellan de bägge mötena, till exempel är de gånger vi hamnar på fel sida om motståndarna i försvarsspelet fåtaliga numera. Å andra sidan kan man inte annat än att imponeras av SSK, med den  troligtvis semi- och helproffesionella trupp de förfogar över har de inga riktiga konkurrenter i serien så länge de fokuserar på uppgiften. Tyvärr kan just bristen på tungt motstånd bli dem en black om foten när de i Allettan ställs mot de mer namnkunniga och pengastarka lagen från södra serien.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  884
29 okt. 2015
 
hh_logo_text-under.png
 
I en spännande match mellan Hammarby Hockey och Hudiksvalls HC under onsdagskvällen svängde det målmässigt fram och tillbaka, Bajen visade moral när man hämtade upp ett underläge för att till slut bli besegrade i en straffläggning.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  921
22 okt. 2015
Hammarby tog andra raka hemmasegern när Vallentuna besegrades med 3-0 i LW-hallen.
hh_logo_text-under.png

Hammarby tog andra raka hemmasegern när Vallentuna besegrades med 3-0 i LW-hallen. Det var en jämn historia med anmärkningsvärt mycket skott (42-47), men Bajen gjorde en bra arbetsinsats och hade marginalerna på sin sida.
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  0  845
19 okt. 2015
Hammarby förlorade på straffar mot Haninge i Torvalla ishall i söndags.
Hammarby förlorade på straffar mot Haninge i Torvalla ishall i söndags.
En utförlig matchrapport hittar ni här:
http://www.hammarbyhockey.se/forlust-efter-strafflaggning-i-haninge/

Lill-Jönsson och Mini-Jönsson delar ut stångkorvar:

3 korvar: #21 Linus Carlsson för sin bra insats i matchen. Trots att första perioden var sisådär från båda lagens sida lyckas han få loss pucken och kan med en hungrig björn till HAHC-spelare i hälarna få in ett snyggt mål 13.38 in i första perioden som blev hans första i tröjan. Han gjorde en riktigt bra match och krigade på bra.

2 korvar: #7 Arkaitx Edgren Corral för att han verkar läsa spelet bra och reder ut sina misstag. Han jobbade hem bra och gjorde sitt jobb på isen.

1 + 1 korvar:  #9 Benjamin Blomberg och #11 Mattias Wigley för sitt bra samarbete framför mål som dessutom gav utdelning tillslut.

1 extra stångkorv till #10 Anton Molnar som krigade på när ingen annan gjorde det och kastade sig hej vilt över allt.

onsdag väntar ny hemmamatch, då Vallentuna kommer på besök. Se till att vara på plats och stötta de våra till seger!

/Kenta
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  869
12 okt. 2015
Vadå?
hh_logo_text-under.png

Vadå? 9 är också en udda siffra!


Matchrapporten läses på Hammarby Hockeys Hemsida: Stortorsk i Huddinge
Matchfaktat hittar ni här: http://stats.swehockey.se/Game/Events/252724

Stångkorvsligan
Herr Josdals Korvar:
3 st till 4. Enroth. Nybliven farsa och sliter över hela banan.
2 st till  5. Carlsson. Täcker skott med dödslängtan.
1 st till 31. Sebbe A. Inte hans fel att backarna inte hjälper honom.
Bubblare (1 st extra): 10. Molle som visade pigga ben framåt och hemåt.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8287.0

På onsdag kl 19.00 är det hemmamatch i LW Hallen mot jumbon Tierp! Se till att vara på plats och stötta de våra till seger!
/sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  918
08 okt. 2015
Det bjöds inte på mycket av njutbar hockey under onsdagskvällen i Vilundaparkens Ishall.
hh_logo_text-under.png

Det bjöds inte på mycket av njutbar hockey under onsdagskvällen i Vilundaparkens Ishall. Hammarby kämpade matchen igenom i uppförsbacke, det tycktes att de inte var med rent själsligt i denna match samtidigt som de fortfarande såg trötta ut efter söndagens match.

Mycket av snacket bland tillresta Bajare i isladan handlade föga förvånansvärt om Fredrik Emsjös 30 matcher långa avstängning.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  903
04 okt. 2015
Med hjärtat tror jag alltid på tre poäng när Bajen spelar men det kändes ganska trots allt orimligt att  Hammarby Hockey skulle vinna över Åker/Strängnäs HC idag, speciellt med en femma på skadelistan.
hh_logo_text-under.png

Med hjärtat tror jag alltid på tre poäng när Bajen spelar men det kändes ganska trots allt orimligt att  Hammarby Hockey skulle vinna över Åker/Strängnäs HC idag, speciellt med en femma på skadelistan. Vad gör våra krigare då? Jo, de spelar helt efter resurserna och gör det fantastiskt bra.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  893
01 okt. 2015
Hammarby förlorade onsdagens bortamatch mot Wings.
hh_logo_text-under.png

Hammarby förlorade onsdagens bortamatch mot Wings. De våra var det bättre laget i matchens första halva och ledde rättvist med 2-0. I mitten av den andra perioden drällde vi på offensiv blå och hemmalaget gavs möjligheten att reducera trots att de hade en gubbe på botbänken. Därefter tappade vi spelet, och vips var det 3-2 till Wings. I sista perioden blev det något bättre, men skärpan saknades och Wings kunde till slut vinna med 5-3. För jag vet inte vilken gång i ordningen ser vi ut att ha grepp om matchen, men tappar ledningen och förlorar i den oerhört fula isladan som blivit något av en mardrömsarena för Bajen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  864
27 sep. 2015
Sebastian Nykvist första Bajenmål är ett faktum.  Foto: Peter Jonsson.
hh-visby_2015-09-27_3-4_nykvist_500x_pj.png
Sebastian Nykvist första Bajenmål är ett faktum.  Foto: Peter Jonsson.

Tyvärr blev det en uddamålstorsk mot gästande Visby/Roma idag, söndag. En liten matchrapport har jag skrivit för Hammarby Hockeys räkning och den lär komma upp på officiella hemsidan under morgondagen. Kenta har till förtjänta spelare delat ut
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  933
23 sep. 2015
Kanske borde jag vara mer betryckt efter en 6-0-förlust mot SSK.
hh_logo_text-under.png

Kanske borde jag vara mer betryckt efter en 6-0-förlust mot SSK. Men nej, Södertälje är så mycket bättre än oss och skall så vara om de aspirerar på att lämna HockeyEttan efter bara en säsong. Att de bortaslog Huddinge i premiären med 5-2 var ingen tillfällighet, det är så bra kringelgossarna är.  Faktum är att jag inte känner mig helt oberörd över våra grabbars slit, de kämpar som ett lag och förlorar som ett lag. Det är en arbetsmoral som kan komma att betyda väldigt mycket när säsongen lider mot sitt slut.
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024