Ett hjärta - En förening
fredag, mars 01, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  0  889
04 jan. 2015
Ett rätt uddlöst Hammarby Hockey åkte på en uddamålsförlust i årets första match, hemma i LW Hallen mot Enköping inför storpublik.
hh_logo_text-under.png

Ett rätt uddlöst Hammarby Hockey åkte på en uddamålsförlust i årets första match, hemma i LW Hallen mot Enköping inför storpublik.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  722
31 dec. 2014
Tierps HK stod värdar i Vegahallen på måndagskvällen i matchen mot Hammarby som tackade för inbjudan med att ta den sjunde raka segern och det har blivit full pott i Vårserien efter två omgångar.
hh_logo_text-under.png

Tierps HK stod värdar i Vegahallen på måndagskvällen i matchen mot Hammarby som tackade för inbjudan med att ta den sjunde raka segern och det har blivit full pott i Vårserien efter två omgångar. Våra gossar gjorde ingen höjdarmatch trots en 3-0-ledning utan fick visa upp en riktig jäkla kämpamoral när inte spelet stämde till 100% och det tolkar jag som att det i laget finns en grundstyrka nu som kan räcka långt. 3-2 till Bajen slutar matchen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  731
28 dec. 2014
Premiärmatchen i HockeyEttan Östra Vår slutade med en välförtjänt seger för Hammarby Hockey när de besegrade Vallentuna i LW Hallen.
hh_logo_text-under.png

Premiärmatchen i HockeyEttan Östra Vår slutade med en välförtjänt seger för Hammarby Hockey när de besegrade Vallentuna i LW Hallen. Många utvisningar för Bajen gjorde att de under halva andra perioden fick fajtas i numerärt underläge där Linus Lundin ställdes på hårda prov.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  1,009
13 dec. 2014
"Smell the glove!
hh-hudik_2014-12-12_kaijomaa_pj.png
"Smell the glove!" Foto: Peter Jonsson.

Med bra ös på läktaren tog Hammarby Hockey sin femte raka seger under fredagskvällen. Hudik Hockey besegrades med 3-1 efter en finfin insats och segern blir ett rejält avstamp in i kommande vår-serien!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  821
06 dec. 2014
Snygg mugg som inte har ett dugg med texten att göra.
bamsingmugg_2014-12-05.png
Snygg mugg som inte har ett dugg med texten att göra.

Fredagens hängmatch slutade i fullkomlig lycka för alla församlade grönvita efter att Hammarby Hockey krossat gästande Vallentuna. Lagkapten Mattias Forsberg hade stor show och noterades för tre mål och ett assist samtidigt som Linus Lundin i Hammarbykassen var 100%-ig och motade 31 skott.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  750
04 dec. 2014
Hammarby Hockey vände ett 2-0 underläge till seger med 4-3 borta mot Tierps HK under onsdagskvällen.
hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey vände ett 2-0 underläge till seger med 4-3 borta mot Tierps HK under onsdagskvällen. Matchen avgjordes i mångt och mycket under fem minuter i mitten av den andra perioden då Sebastian Johansson, Juuso Kaijomaa och Mattias Forsberg i tur och ordning satte pucken bakom Tierps keeper. I tredje perioden kvitterade hemmalaget men repliken var snabb från Bajen då Kaijomaa satte sitt andra mål för kvällen och fastställde slutresultatet. En riktigt fin seger som skapar ett kanonintressant läge inför fredagens match i LW Hallen mot Vallentuna som Hammarby nu passerat i tabellen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  851
30 nov. 2014
Efter att Hammarby Bandy besegrat Sirius på Zinken med fina 6-2 under lördagseftermiddagen tog Hammarby Hockey över den grönvita lördagen genom att på bästa sätt besegra gästande Väsby inför en 431 personer stor publik.
hh_logo_text-under.png

Efter att Hammarby Bandy besegrat Sirius på Zinken med fina 6-2 under lördagseftermiddagen tog Hammarby Hockey över den grönvita lördagen genom att på bästa sätt besegra gästande Väsby inför en 431 personer stor publik. En fin klack skapade stämning och sjöng fram de våra under bataljen i LW Hallen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  729
27 nov. 2014
Det blev en härlig seger med 4-3 för Hammarby Hockey över Åker/Strängnäs HC under onsdagskvällen.
hh_logo_text-under.png

Det blev en härlig seger med 4-3 för Hammarby Hockey över Åker/Strängnäs HC under onsdagskvällen. Bajens målskyttar var i tur och ordning: Juuso Kaijomaa, Hampus Harlestam, Tim-Robin Johnsgård och Oliver Hofbauer. För utförlig matchrapport besöker ni officiella hemsidan (se länk nedan).
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  830
24 nov. 2014
Min förutsägelse om en Bajenvinst med fem baljor kom rejält på skam då Värmdö HC gick vinnande ur striden med 4-3 ute i Ekhallen.
hh_logo_text-under.png

Min förutsägelse om en Bajenvinst med fem baljor kom rejält på skam då Värmdö HC gick vinnande ur striden med 4-3 ute i Ekhallen. Då jag ej var närvarande blir det ingen rapport, kolla in Hammarby Hockeys hemsida för sådan.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  765
20 nov. 2014
Med endast 13 utespelare visade Bajen upp riktigt bra spel under onsdagskvällen då de besegrade gästande Enköping och visst blev det riktigt spännande under de avslutande 20 minuterna då våra gossar var i sanning trötta.
hh_logo_text-under.png

Med endast 13 utespelare visade Bajen upp riktigt bra spel under onsdagskvällen då de besegrade gästande Enköping och visst blev det riktigt spännande under de avslutande 20 minuterna då våra gossar var i sanning trötta. Vi överlämnar därmed sistaplatsen i serien till Värmdö som vi möter ute i discoladan på söndag.
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024