Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024
Skribent Sverre  Krönikor  0  4,598
Supp_spel_2020_logga6_swish.jpg
17 juni 2020
Fotbollen har precis dragit igång, barnen har gått på sommarlov och midsommar står runt hörnet och då skall jag tjata hockey - varför?


Fotbollen har precis dragit igång, barnen har gått på sommarlov och midsommar står runt hörnet och då skall jag tjata hockey - varför? Jo, för det är nu truppen byggs ihop inför höstens första nedsläpp i HockeyEttan och tillsammans med Bajen Fans och Bara Bajare kampanjar Bamsingarna för att dra in flis till Hammarby Hockey under parollen ”Vi satsar på framtiden” i ett projekt som som går under namnet Supportrarnas Spelare.

 Inget

Skribent Sverre  Krönikor  0  4,162
hh_logo_text_under_.png
26 mars 2020
Efter en riktigt usel säsong för Hammarby Hockeys A-lag med ekonomisk ”obalans” som följd är mina funderingar och frågor många.

Efter en riktigt usel säsong för Hammarby Hockeys A-lag med ekonomisk ”obalans” som följd är mina funderingar och frågor många. I denna text/krönika ska jag försöka formulera dessa samt försöka ge mina egna svar. Märk väl att mina åsikter är mina egna; jag är inte verksam i Hammarby Hockey eller i Bamsingarnas styrelse utan är numera ”bara” en supporter med medlemskort i bägge föreningarna.

 Inget

Skribent Sverre  Krönikor  0  4,369
Edward_Munch-Skriet_3.png
02 dec. 2019
En kvartett Bamsingar träffades på jyrgårdsfästet Östra Station för att ta tåget ut till Vallentuna.

En kvartett Bamsingar träffades på jyrgårdsfästet Östra Station för att ta tåget ut till Vallentuna. Väl ombord kunde vi snabbt konstatera att ingen av oss trodde på seger för våra grönvita killar. Vidare förutspådde jag själv att vi inte kommer att ta ett enda poäng till i grundserien, bli omseglade av Segeltorp och gå in i fortsättningen med noll poäng. Varför så negativa tankegångar? Jo, det är en direkt återspegling av det uttryck som spelarna projicerar på isen.

 Inget

Skribent Hence  Krönikor  0  4,394
Fetto.jpg
03 nov. 2019
Det lär ju knappast ha undgått någon riktig Bamsing hur det går i år för våra herrar.

Det lär ju knappast ha undgått någon riktig Bamsing hur det går i år för våra herrar. Vårt kära Hammarby Hockey. Med endast en seger och sammanlagt fem poäng på de inledande tolv matcherna finns det mycket som inte stämmer. 

 Inget

Skribent Sverre  Krönikor  0  2,573
vallentuna_away_2017_12_10.png
11 dec. 2017
Vilken skön söndag vi hade igår.

Vilken skön söndag vi hade igår. Vi åkte ut till ”storstaden” Vallentuna och fick se vårt Bajen krossa hemmalaget och med det deras drömmar att kunna passera oss i tabellen.

 Inget

Skribent Sverre  Krönikor  0  2,262
visby_away_12.jpg
07 dec. 2017
Hammarby Hockey besegrade under onsdagskvällen, hemma i SDC-hallen, Sollentuna HC med 6-3.

Hammarby Hockey besegrade under onsdagskvällen, hemma i SDC-hallen, Sollentuna HC med 6-3. Resultatet i sig är kanske inte så märkvärdigt och den Bajare som endast får siffrorna serverade framför sig är de glädjande men knappast något mer. Men på isen visade laget något mer, nämligen receptet på ett vägvinnande och publikvärmande spel inför fortsättningsserien. Vi fick äntligen se våra krigare spela gammal hederlig gladhockey!

 Inget

Skribent Hence  Krönikor  0  2,746
79malm.jpg
26 nov. 2017
Det råder inga tvivel om att det är tufft att vara en supporter till Hammarby Hockey nu.

Det råder inga tvivel om att det är tufft att vara en supporter till Hammarby Hockey nu. Visst kan vi luta oss mot framgångarna för damlaget. De gör en heroisk insats, det råder det inga tvivel om. 

 Inget

Skribent Sverre  Krönikor  0  2,407
21 nov. 2017
Slutet på första dagen (tisdagen) av mitt genomnaiva och självpåtagna uppdrag att fylla SDC-hallen på lördag.

Slutet på första dagen (tisdagen) av mitt genomnaiva och självpåtagna uppdrag att fylla SDC-hallen på lördag.

 Inget

Skribent Sverre  Krönikor  0  1,922
10 okt. 2017
Ibland går det mindre bra.
Ibland går det mindre bra.
Ibland går det dåligt.
… och så har vi Hammarby Hockeys flaggskepp, A-laget, som det gått så ini helvete dåligt för under säsongsinledningen med bara två inspelade poäng på sex matcher.
Jag hatar det!
Och jag älskar det!
 Inget

Skribent Hence  Krönikor  0  1,754
Skitigt_plexi.jpg
08 okt. 2017
Jag visste inte om jag skulle lägga upp denna som nyhet eller som krönika.

Jag visste inte om jag skulle lägga upp denna som nyhet eller som krönika. Men jag kände mest att det är viktigt att detta är mina egna ord och ingen annans. 

 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024