Ett hjärta - En förening
tisdag, juni 25, 2024
Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  862
11 jan. 2009
I kväll fick åskådarna på matchen mellan Bajen och Norsborg uppleva en historisk händelse.
janlind.jpgI kväll fick åskådarna på matchen mellan Bajen och Norsborg uppleva en historisk händelse. Jan Lindberg satte sitt 200:de mål för Bajen vilket betydde 10-2. Slutresultatet blev 11-2 till Bajen. Vi Bamsingar gratulerar Janne och hoppas att det blir 200 till... För att se film av den historiska händelsen läs vidare...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  827
tomten.jpg
20 dec. 2008
Foto: Photo72.se
Foto: Photo72.se

Var på Zinken i god tid för att kunna insupa atmosfären smile Fick äntligen med mej min son Joacim som jag tjatat på sen första träningen men den här gången ville han följa med och det gladde mej.
Fick "mårsa" på dom flesta av spelarna och det känns alltid viktigt att få känna på känslan innan matchen.

 Inget

Skribent Victor  Matchreferat  0  799
jarna_081129_laget_tackar_.jpg
01 dec. 2008
Den första historiska bortaresan till Järna knackade på dörren i lördags.
Den första historiska bortaresan till Järna knackade på dörren i lördags.
Vaknade tidigt, det pirrade i hela kroppen.
Något stort var på gång!
Matchen skulle egentligen spelats ute i Järna men deras hall skulle aldrig kunna rymma den publik som förväntades komma.
Istället spelades matchen i gamla hederliga Scaniarinken, eller Axa Sportcenter som den numera heter efter en välbehövlig ansiktslyftning.
Nåja, sak samma vad hallen heter, har sett många härliga matcher mellan Hammarby och SSK där.
Nu var det första matchen med Bajen Fans Ishockey mot Järna istf SSK.
 Inget

Skribent Victor  Matchreferat  0  855
hasse_malm_02.jpg
23 nov. 2008
Första hemmamatchen!

Hasse Malm finns nu att ladda hem som skrivbordsbakgrund
Webbos exellenta sajt med Hammarbys Hockeyhistoria.


BF IF - TTP 2 slutade 7-0. P-J skrev en matchrapport över mobilen, inte illa...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  874
bfif_tackar_081002.jpg
03 okt. 2008
ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN !!!

Det här känns rätt så svårt; att skriva om BAJEN FANS HOCKEY första match. Men jag ska försöka göra ett försök smile För det första så trodde jag att det skulle vara mer publik, men tack till alla er som tog er ut till Torvalla för att vara med om den här historiska upplevelse. Själva matchen var väl inget att "hänga i gran" men men.

Nu uppdaterad med matchfakta...

 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  774
jp_rugby_080913.jpg
13 sep. 2008
Matchens lirare Joshua Papale

Matchens lirare Joshua Papale

Hammarby vände under lördagseftermiddagen ett underläge med 10-20 till seger med 31-20 mot Enköping i den första av två semifinaler. Nästa lördags returmöte i Enköping blir en rysare och med samma jävlaranamma som idag är en finalplats ingen omöjlighet.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  779
rodd_080824_ds4.jpg
27 aug. 2008
Ett gäng Bamsingar drog till Farsta för att heja fram Hammarbys roddare till toppresultat under söndagens SM-tävlingar.

Ett gäng Bamsingar drog till Farsta för att heja fram Hammarbys roddare till toppresultat under söndagens SM-tävlingar. Banderoller hängdes upp i solskenet och de församlade skrek uppmuntrande ramsor till de grönvita deltagarna som trots supporten inte lyckades något vidare. Sista Bajen-deltagandet för dagen var damernas sculler-fyra som lyckades erövra en tredje-plats.
När damlaget rodde över till oss för att hälsa och tacka för stödet fick vi till vår fasa reda på att någon bronsmedalj inte delades ut eftersom det bara var fem deltagande ekipage i loppet. Ge tjejerna medalj, attans tävlingsledning!!!

Nu är rodd på Magelungen inte vidare idealiskt för support. Till nästa gång får vi se till att ha megafoner eller annan ljudförstärkning plus tutor och annat skrammel.

Bamsingarna önskar tacka roddarna för den här säsongen och hälsar på återseende vid nästa nationaldagsrodd då revansch mot Stockholms Roddarförening är av yttersta vikt!
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  772
td_rugby_080809.jpg
10 aug. 2008
Årstafältet badade i solsken under den tidiga lördagseftermiddagen då Hammarby Rugby mötte Vänersborg i Elitseriens andra omgång.

Årstafältet badade i solsken under den tidiga lördagseftermiddagen då Hammarby Rugby mötte Vänersborg i Elitseriens andra omgång. En salig blandning av folk slöt upp, däribland ett gäng Svärmorsdrömmar. Vänersborg tog ledningen med 3-0 efter en straffspark men det fanns mycket tid kvar för Bajen att vända matchen på.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  922
hif_gif_080407_tack.jpg
08 apr. 2008
Hammarby - Gif Sundsvall, 5-3, 2008-04-07
Hammarby - Gif Sundsvall, 5-3, 2008-04-07

Det var inte fullt lika vackert väder som förra året när Bajen på måndagskvällen hade hemmapremiär på Söderstadion men uppslutningen till marchen från Medborgarplatsen och stämningen på SöS var det inget fel på. Bajen och Giffarna bjöd dessutom upp till en riktig målfest.
Men det hela började på Krukan där Bamsingarna samlades och träffade gamla hjältar...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  2  830
stickor_no5_cut.jpg
28 feb. 2008
På Hovet fick 6.465 åskådare se Bajen spela ut Malmö fullständigt under 60 minuter denna onsdagskväll.
På Hovet fick 6.465 åskådare se Bajen spela ut Malmö fullständigt under 60 minuter denna onsdagskväll. Nu överdrev jag lite kanske, det var inte fullt så många åskådare och Bajen spelade kanske inte ut Malmö men det var onsdagskväll och speltiden var 60 minuter. Men vem bryr sig, i dessa dagar är jag inte ensam om att tycka att vårt lag förtjänar all  heder för att de överhuvudtaget åker ut på isen. Kan man annat än älska alla spelare i Hammarby Hockey av säsong 07/08? De har genomlidit så gott som allt som tänkas kan, ständigt blivit lurade på konfekten men ändå är de där för att skänka oss störda supportrar en smula balsam för själ och hjärta. Respekt!
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024