Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Bajen Fans Första Hockeymatch

bfif_tackar_081002.jpg

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN !!!

Det här känns rätt så svårt; att skriva om BAJEN FANS HOCKEY första match. Men jag ska försöka göra ett försök smile För det första så trodde jag att det skulle vara mer publik, men tack till alla er som tog er ut till Torvalla för att vara med om den här historiska upplevelse. Själva matchen var väl inget att "hänga i gran" men men.

Nu uppdaterad med matchfakta...

Matchen börjar i ett lungt tempo och så förblir matchen, den tar sej liksom fram i sakta lunk. Men det är Bajen som visar upp prov på bra spel och fin klubbteknik, inte direkt i fart utan det går ganska lungt till.
Motståndarna Vendelsö ser i det stora hela rätt så chockade ut, jag vet inte om det är för att det är publik på läktarn eller att det är för att dom vet om att det är en match som kommer att gå till historien. Men Vendelsö tar ledningen i 1:a perioden och Bajen kvitterar innan perioden är slut. Men det ska nog också noteras att Bajen vann skotten i 1:a perioden med 20-5, så var spelet var förlagt är väl ganska klart och att Bajen visar upp en enastående förmåga att inte få in den jävla pucken.

I 2:a drar Bajen ifrån lite målmässigt då man gör 2 mål och allt känns som att nu är det bara en transportsträcka och hålla i det här matchen ut !? Men ack vad vi bedrog oss. Såklart så släpps det in flera mål i den här matchen och innan man själv riktigt har fattat så står det 3-3. I den här perioden börjar det också hetta till med små slagsmål och rätt mycket slag samt hakningar som tyvärr dom två domarna inte tar något för.

I den 3:e prioden är det mest utvisningar och ett Vendelsö som ser att gå på knäna, men Bajen kan inte få in pucken i mål utan istället är det Vendelsö som gör 4-3 och det blir vi som får jaga. Även nu är det små bråkigt mest hela tiden och väldigt mycket utvisningar. Bajen lyckas till slut kvittera och även ta ledningen igen och då är bara ca 30 sekunder kvar av matchen så alla vi som stod där tänkte "härligt, vi börjar hela vår resa med en vinst" men Vendelsö vill helt annorlunda. Dom plockar ut målisen och när det återstår 5 sekunder av matchen så kvitterar dom !!! Tyvärr för oss men det kändes som att matchen skulle sluta oavgjort. Hela matchen avslutas med ett stort slagsmål nere på isen, men det tänker jag inte orda om.

Eftersom spelarna är "namnlösa" för mej än så länge så får jag skriva ner dom nummer och dom få namn jag kan. Nummer 16 och nummer 9 lyser klarast i Bajen. Sam i målet för göra hur många frilägesräddningar som helst då Vendelsö ställer en sina forwards kvar på vår blå efter den 1:a perioden då Bajens backar rusar med upp på varenda anfall !? och det finns ingen som kan vara med och hjälpa Sam L i försvaret. Det finns ett spel i Bajen som kommer att bli kul att följa, en del av spelarna har verkligen bra klubbteknik och fick stundtals igång bra spel sinsemellan men också att dra upp några av Vendelsö spelarna på läktarn. Backarna i Bajen bör nog prata ihop sej om vem som störtar med upp och vem som ska finnas kvar o säkra. Annars är det bara kul att det ÄNTLIGEN är igång !!!

Lasse Carla BAMSING
Insänt av Lasse Carla

Vendelsö IK - Bajen Fans Hockey 5-5 (1-1, 3-3, 1-1)
Skott:
30-57

Mål/assist Bajen Fans IF:
1-1 Andreas Jakubowicz (RobertLindström, Daniel Göransson)
1-2 Patrik Rönnelöw (Benny Rönnelöw, Andras Öhgren)
1-3 Andreas Öhgren (Mikael Kny, Bruno Ohlzon)
3-4 Benny Rönnelöw
4-5 Robert Strandman (Andreas Jakubowicz, Alexander Schöld)

Laguppställning Bajen Fans IF:
1 Sam Lindståhl
3 Håkan Ferm
4 Andreas Olsson
5 Mikael Kny
6 Bruno Ohlzon
7 Robin Söderström
8 Hasse Malm
9 Benny Rönnelöw
10 Alexander Schöld
11 Patrik Rönnelöw
12 Michael Möllegren
13 Jimmy Pärsson
14 Daniel Göransson
15 Peter Nilsson
16 Andreas Jakubowicz
17 Andreas Öhgren
18 Robert Lindström
19 Robert Strandman
20 Janne Lindberg
21 Marcus Köhler
32 Anders Lagerqvist

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024