tisdag, april 16, 2024
Skribent e107  Matchreferat  1  713
24 jan. 2010
Bajen spelade på söndagen mot Eskilstuna på iskalla Zinken.
Bajen spelade på söndagen mot Eskilstuna på iskalla Zinken. Målkalas blev det med jämna mellanrum i matchen. Men det var spel mot ett mål i stort sett hela matchen. Bajen ägde matchen och E-tuna ägnade sig mest åt försvarsspel. Men med några kontringar lyckades dom med. Där dom fick in ett mål. Deras första på Bajen denna säsong. Nedan följer ni alla målskyttar för Bajen och stångkorvarna.
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  774
17 jan. 2010
Jaha hur ska man kunna skriva ett matchreferat efter att ha refererat matchen i webradion.
Jaha hur ska man kunna skriva ett matchreferat efter att ha refererat matchen i webradion. Den dramatik som det var i slutet på matchen har fått pumpen att gå för högtryck och man skulle behöva nåt lugnande för att landa...

Hur började alltsammans egentligen?

Inget

Skribent e107  Matchreferat  0  690
10 jan. 2010
Nu är uppehållet över.
Nu är uppehållet över. Match igen och nya stångkorvar att dela ut. Dom första delas ut efter dagens match. Mer om vem som får dom får du i slutet.
En match som Bajen vann med 11-1 men inget vidare spel från Bajen tycker jag, bättre kan ni!
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  2  811
20 dec. 2009
Tidigare möten mot Graip slutade med 2 vinster och målskillnad på 20-4. Så många mål blev det framåt plus 1 mål till på 1 match.
Jacke är tillbaka! Fyra puckar bakom Graips målis blev det.

Tidigare möten mot Graip slutade med  2 vinster och målskillnad på 20-4. Så många mål blev det framåt plus 1 mål till på 1 match.

Period 1:
Bajen börjar i högt tempo och det dröjer bara 1.15 innan första målet kommer och det är Andreas Jakubowicz som sätter dit den, som gör sin andra match efter sin USA tripp eller var det nu var han var. 1 minut senare sätter Lindgren 2-0 och Lindberg gör 3-0 25 sek senare.. 5:30 så gör Jakubowicz sitt andra mål och matchen är nu avgjord. För minuten senare presenterar Rönnelöw sig för matchen och gör 5-0.
5 mål under första 6 minuterna tyder på att denna match kommer att sluta stort. Men 6 minuter efter 5-0 blir mållösa innan Tobias Laudon-Sörlin som gjorde 4 mål i fredags satte 6-0. Målfyrverkeriet började igen då Rönnelöw satte 7-0 30 sek senare.
8-0 kom även innan första var över av Richard Gustafsson och 9:an likaså av Laudon-Sörlin. Graip får in en reducering med några minuter kvar. Och denna av ren bjudning av Bajens målvakt, Anders Lagerqvist. Men 9-1 står det efter första.

Inget

Skribent e107  Matchreferat  3  774
19 dec. 2009
Att Bajen skulle vinna var väntat. Att Bajen bara ledde med 3-2 efter 2 perioder var mindre väntat.
En av huvudaktörerna mot Katrineholm, #12 Fredrik Lundin.

Period 1:

Bajen går till ledning med 1-0 av Ludde, som även gör 2-0 på straff. Men Bajen soelar inte bra. Men går till paus vila med 2-0.

Period 2:

Bajen spelar fortfarande inte bra och gör en del misstag i försvaret och det utnyttjar Katrineholm på bästa sätt och kommer ikapp till 2-2.
Spelmässigt spelar Bajen inte sin bästa hockey som vi är vana med.
Men Bajen får in ett ledningsmål lite turligt tyckte jag nog men det räknas också.
Så 3-2 efter 2 spelade perioder är nog ändå bra även om Bajen inte spelat så bra hittills

Period 3
Nu lossnar allt för Bajen. Både måmässigt och spel mässigt och Katrineholm hade inte chans. Efter 2 snabba mål i början av Bajen tror ändå Katrineholm att dom kan vända på detta då en reducering kommer. Men det ville inte Bajen och trummade på framåt och målen kommer också. Alla målskyttar och vilken som gjorde vad under tredje har jag inte riktigt koll på. Men Tobias Laudon-Sörlin gjorde 2 eller 3 mål i tredje. Richard Gustafsson gjorde några mål. Janne Lindberg gjorde desamma och även Benny fick in 1 mål tillslut efter alla lägen han hade. Bajen gör 8 mål i sista perioden och vinner med 11-3.

Stångkorvar:
1. Janne Lindberg.
2: Delar vi med Tobias Laudon-Sörlin & Richard Gustafsson
3. Fredrik Lundin. För den iskalla straffen han la i första perioden.

Nu krossar vi Graip för tredje gången i år på söndag! Se till att vara där!
/Kenta
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  674
11 dec. 2009
...eller den lilla matchrapporten...

Fullt i utvisningsbåset.

Det blev en resultatmässigt jämn match i Ältahallen mellan hemmalaget Älta IF och Bajen Fans Hockey. Spelmässigt var däremot Bajen vida överlägsna sina motståndare men lite lagom nonchalant försvarspel var inte Älta sena att ta vara på.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  784
10 dec. 2009
Stångkorvsmannen #14 Gustavsson.

Norsborg stretade på i två perioder på söndags kvällen när Bajen Fans IF vann med 9-3, hade även ledning med 3-1 efter halva matchen.
 Inget

Skribent e107  Matchreferat  5  711
26 nov. 2009
Då det var ingen som ville/kunde skriva om denna match så får väl jag ta mitt ansvar.
Då det var ingen som ville/kunde skriva om denna match så får väl jag ta mitt ansvar. Men har inte förberett något med anteckningar om målskyttar mm så det blir en kort version av matchen.

Onsdagskvällen var det match igen mot Västerhaninge på Zinken. Då BF IF har spelat 8 matcher varav 7 har slutat 2 siffrigt till BF IF så man hade någon form av aning hur denna match skulle sluta. Då snackar jag inför matchen. Alla vet ju nu hur det slutade. Eller? Första perioden är det jämt mellan lagen men en viss spelövertag för BF IF. Men det är Västerhaninge som tar ledningen 1-0 i mitten av första. Men BF IF kvitterar innan periodpaus av min favorit, Tomas Lindgren. 1-1 efter första. Spelmässigt ja är det Bf IF som är lite trögstartade i början men Västerhaninge gör ett kanon jobb i försvaret.
Andra är det BF IF som spelar ut Västerhaninge men deras keeper är väldigt bra och räddar kvar Västerhaninge i matchen under den andra perioden. Men 2 mål får ändå Bajen under andra perioden och ledning 3-1 efter 2 perioder. En jämn match men med spelövertag av BF IF. Västerhaninge har ett bra försvars spel men lyckas inte åstakomma något framåt. I tredje hoppas man på ett målfyrverkeri  som i senaste matchen mot Tyresö men så blev det inte. några mål blev det. och matchen slutade 6-2 till BF IF.
Idag blev Benny Rönnelöw mållös vilket inte händer så ofta. Han brände även en straff i andra.

Stånkorvar:
går idag till målskyttar i BF IF.

1 stångkorv: Magnus Helander, 1 mål
2 Stångkorvar: Freddie Färm. 1 mål
3 Stångkorvar: Tomas Lindgren. 3 mål.

PS inte min bästa matchrapport men det var som sagt ingen som ville skriva och jag var oförberett så hoppas ni har överseende med detta.

/Kenta
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  833
23 nov. 2009
#9 Benny Rönnelöw.
#9 Benny Rönnelöw. Bilden från förra säsongen.

Till slut blev det en komfortabel seger mot Tyresö HK, vars ledare hoppat ur sina kostymer, men första perioden var troligtvis den mest oengagerade Bajen spelat denna säsong samtidigt som Tyresö satsade allt för att bjuda upp till dans. När så den feta damen sjungit visar det sig att första linan med Benny Rönnelöw i spetsen producerat det mesta som är värt att notera.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  899
20 nov. 2009
#12.
#12. Ludde Lundin in action mot Vendelso.

Jag gillar att Bajen Fans Hockey slutat såsa sig igenom första perioden i sina matcher numera utan istället fokuserar på att trötta ut motståndarna från första nedsläpp, det känns mycket mer tryggt. En ny bekantskap, i alla fall för mig, var #22 Samuel Johansson, som tagit plats i laget. Välkommen!!!

Period 1
Bajen tar kommandot från början och första pucken trillar in i Vendelsös kasse efter 5.25 i numerärt underläge (jag tror att det är Freddie F. som sitter i fulbåset). Det är Benny Rönnelöw som sätter pucken i nät och Ludde Lundin får en pinne till i assistkolumnen.

Någon minut före detta har en spelare i motståndarlaget skjutit ett skott på Bajens burväktare Anton Söderquist långt efter en offsideavblåsning och blivit tillrättavisad av några spelare i Bajen. Delinkvinten ber därefter Anton om ursäkt.