Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Storvinst mot Vänersborg i Rugby

td_rugby_080809.jpg

Årstafältet badade i solsken under den tidiga lördagseftermiddagen då Hammarby Rugby mötte Vänersborg i Elitseriens andra omgång. En salig blandning av folk slöt upp, däribland ett gäng Svärmorsdrömmar. Vänersborg tog ledningen med 3-0 efter en straffspark men det fanns mycket tid kvar för Bajen att vända matchen på.
Ungefär en minut efter det att vänersborg tagit ledningen gjorde Bajen ett "Try" och ordningen var återställd. Faktum är att Hammarby var helt överlägsna. Poängen trillade in med jämna mellanrum och Vänersborg lyckades inte få till ett enda poäng till i matchen. I andra halvlek rann det iväg ordentligt och slutresultatet blev 77-3 och två välbehövliga poäng i kampen om en plats i slutspelets semi-finaler.
Eftersom Enköping samtidigt dunkade till Pingvin (Trelleborg) med 47-3 innebär det att Bajen ligger på 4:e plats i serien. Nästa helg är det bortamatch för Bajen mot Pingvin och en vinst där skulle ge Hammarby Rugby en väldigt bra position för att få spela slutspel.

Bamsingarna hade en liten kiosk där det såldes kaffe, läsk & korv och affärerna gick bra. Flottpåle och Jenny (som också hade sms'at en hel hoper folk om matchen) skötte korvgrillningen med den äran och Monica mutade barn med kakor.

Nästa hemmamatch är den 23 augusti kl. 15.00 är mot Glennarna från GbG (som spelar i DIF-färger, säkert för att reta oss ännu mer) då vi hoppas på än mer uppslutning från Bajens supportrar. Hur vi gör med vårt blåvita parasoll under den matchen få vi fundera på.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024