Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Inget brons för tredjeplats i rodd

rodd_080824_ds4.jpg

Ett gäng Bamsingar drog till Farsta för att heja fram Hammarbys roddare till toppresultat under söndagens SM-tävlingar. Banderoller hängdes upp i solskenet och de församlade skrek uppmuntrande ramsor till de grönvita deltagarna som trots supporten inte lyckades något vidare. Sista Bajen-deltagandet för dagen var damernas sculler-fyra som lyckades erövra en tredje-plats.
När damlaget rodde över till oss för att hälsa och tacka för stödet fick vi till vår fasa reda på att någon bronsmedalj inte delades ut eftersom det bara var fem deltagande ekipage i loppet. Ge tjejerna medalj, attans tävlingsledning!!!

Nu är rodd på Magelungen inte vidare idealiskt för support. Till nästa gång får vi se till att ha megafoner eller annan ljudförstärkning plus tutor och annat skrammel.

Bamsingarna önskar tacka roddarna för den här säsongen och hälsar på återseende vid nästa nationaldagsrodd då revansch mot Stockholms Roddarförening är av yttersta vikt!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024