Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024

Matchrapport AC Camelen-BajenFans IF 081217, Zinken

tomten.jpg
Foto: Photo72.se

Var på Zinken i god tid för att kunna insupa atmosfären smile Fick äntligen med mej min son Joacim som jag tjatat på sen första träningen men den här gången ville han följa med och det gladde mej.
Fick "mårsa" på dom flesta av spelarna och det känns alltid viktigt att få känna på känslan innan matchen.

1:a perioden
Hamnar väl inte på nån höjdar plats då några av fotograferna fått för sej att ställa en bänk framför oss och stå på den och ta kort frown
Fast innan matchen börjar så hedrar vi Tomten - en av dom mest kända Bajen profilerna som någon sin funnits. Våran egen Johan Johansson tar till sej micken och säger några väl valda ord och sen sätter sången igång.
Spelet börjar rätt så trögt och Bajen åker på en utvisning som vi inte hör då speakern viskade i mikrofonen så vi märkte inte ens när det blev en utvisning ?
Men det som händer under denna utvisning är att Bajen gör mål fast vem det var vet jag inte då Bajen spelade i lånade tröjor eftersom både Camelen och Bajen kom i vita tröjor.
Matchen fortsätter men får liksom ingen fart och ännu mer Bajen-utvisningar och på dessa gör Bajen ytterligare 2 mål så summa sumarum av den 1:a perioden är Bajen vinner den och gör 3 mål i boxplay.

2:a perioden
Äntligen får publikens stora favorit göra entre Jimmy P eller Tony Cascarino om man så vill smile
Han hinner knappt in på isen föfrän han gör sitt första mål och sen bli utvisad smile han hinner med att göra ett mål och vad många av oss kunde förstå gjorde han ett till, men det blev bortdömt av någon underlig anledning ?
Resten av perioden år bara en lång och utdragen historia om hur Bajen spelar ut Camelen riktigt ordentligt och målen bara trillar in.
Bajen visar stundtals upp bra fart och häftiga kombinationer.
Vill också passa på att välkomna dom 2 nya spelarna i Bajen som gör en bra match en av nykomlingarna gör 2 st. mål så det måste ha varit kul.
Alla målskyttar och passningar får ni kolla på LÄNK

Till sist vill jag bara tacka alla som kom till Zinken för det var riktigt bra med folk och helt OK drag.
Sen vill jag ännu en gång TACKA Johan Johansson som gick fram till micken och sa några fina ord till Tomten.
R.I.P Tomten från oss alla Bamsingar.

LasseCarla
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024