Ett hjärta - En förening
söndag, juli 21, 2024
Skribent Annica  Matchreferat  2  826
almtuna-hif_tek_sv.jpg
16 feb. 2008
Fredagkvällens match i kalla Gränbyhallen slutade oavgjort, 4-4, efter det att två av de medverkande avgjort matchen på egen hand.
Fredagkvällens match i kalla Gränbyhallen slutade oavgjort, 4-4, efter det att två av de medverkande avgjort matchen på egen hand. Den ena, Almtunas relik Marcus Ragnarsson,  som i godan ro fick bredsida in 4-1 målet, fyra minuter in i andra perioden och sedan i tredje perioden lyckas förmå kvällens andra huvudaktör att döma bort Bajens 5-4 mål, en balja som kanske skulle inneburit seger för de grönvita. Den andra personen har ni säkert redan listat ut vem det är (läst rubriken kanske?), Hammarby Hockeys ständige Nemesis, Allsvenskans i särklass sämsta domare nämligen ingen annan än Tobias Suomela.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  977
innebandy_hif-visby_080209.jpg
12 feb. 2008
Sent om sider kommer här en liten rapport från lördagens innebandymatch i Eriksdalshallen mellan Hammarbys herrar och Visby IBK.
Sent om sider kommer här en liten rapport från lördagens innebandymatch i Eriksdalshallen mellan Hammarbys herrar och Visby IBK.
Hammarby Innebandy ville gärna ha publikstöd i Division 2-toppmötet för att öka chanserna till vinst mot de gästande gutarna som leder serien. Därför kallade Tompa Stadholm ihop ett blandat gäng Bajare, däribland en hoper Bamsingar med ordförande PJ i spetsen, som gavs fribiljetter med förhoppningen att hela Södermalm skulle förskönas/drabbas (välj lämpligt alternativ) av skönsång från de på 91:ans fuktade struparna.
Fastän vi kan sjunga utan trumma fanns en sådan på plats för att plåga öborna och BF's Staffe Swing eldade upp massorna genom att leda kören.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  920
13 nov. 2007
Efter att ha fått bilen igångdragen av TopDog for vi bort till Gullmars för att hämta upp resten av kamraterna.
Efter att ha fått bilen igångdragen av TopDog for vi bort till Gullmars för att hämta upp resten av kamraterna. Som vanligt var det (1.) kö ut ur stan, (2.) regnigt och (3.) ont om tid. Kir-aromen spred sina vällustiga dunster i automobilen. Enköping passerades och precis i tid anlände vi till Rocklunda medan den andra bilen körde en smula vilse på vägen. Vid biljettkassorna träffade vi Tompa, Misery Kidd med flera som likt oss tagit sig till den västmanländska metroplolen för att föra fram hjältarna i laget till nya stordåd.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  936
vagens_hjaltar.jpg
04 okt. 2007
2 st psykiskt störda Bamsingar satt hemma och mådde piss.
2 st psykiskt störda Bamsingar satt hemma och mådde piss. Laget i våra hjärtan var på botten, sargat slaget förnedrat! Ingen Bamsingresa till Nybro! Jävla medgångare;) Ingen plats i spelarbussen trotts att vi lovat hålla låg profil! Efter ca 30st sms och samtal mellan U:a-Sthlm på onsdagsförmiddagen efter hopplösa övertalningsförsök, slit efter att hitta den billigaste Nissan Micran på Rent-A-Wreck med fria mil.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  842
simon_160.jpg
04 aug. 2007
Hammarbys A-lag smygstartade försäsongsmatchandet på Hovet under Lördagsmorgonen i en tät och rafflande match mot J20-landslaget.
Hammarbys A-lag smygstartade försäsongsmatchandet på Hovet under Lördagsmorgonen i en tät och rafflande match mot J20-landslaget. Resultatet, 3-3, var rättvist och lovar gott inför den inte alltför avlägsna allsvenskan.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  1,029
bofors_070131.jpg
01 feb. 2007
Bajenhockey.se's redaktion samt några andra Bajare hade tagit sig till Karlskoga och fick se sitt älskade Hammarby Hockey torska.
Bajenhockey.se's redaktion samt några andra Bajare hade tagit sig till Karlskoga och fick se sitt älskade Hammarby Hockey torska. Läs om stickade mössor, en konstig låda och matchen i denna spännande rapport skriven av Mack.
 Inget

Skribent Victor  Matchreferat  3  932
31 jan. 2007
Hittade ett matchreferat när jag surfade runt lite.
Hittade ett matchreferat när jag surfade runt lite.
Tycker den tar upp själen i hockeyn just nu.
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  816
29 jan. 2007
say no more...
say no more...
Nej då, bilder filmer och matchrapport kommer i morgon...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  947
thumb_almtuna_9.jpg
25 jan. 2007
Ja så var det dags att skriva om ännu en storartad seger.
Ja så var det dags att skriva om ännu en storartad seger. Den 3:e perrisen måste vara den bästa den här säsongen. Bajen lät knappt Almtuna låna pucken i stora perioder av sista och kunde med lite tur kanske gjort både ett eller två mål till dom borde kanske gjort men vad fan spelar roll Seger siffrorna 3-2 till bajen skrevs in i historieböckerna.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  2  1,008
23 jan. 2007
Mangans rapport från Västerås när Bajen slog gurkorna med 4-2.
chans.jpgDet var ett luggslitet gäng bittra supportrar som samlats på Gullmarsplan inför bortamatchen mot Västerås. Ingen trodde på vinst. Senast det begav sig på Rocklunda blev det storstryk så förhoppningarna var små och med gårdagens usla resultat med Bajen-ögon sett. Nybro vinst över Läxand medförde att Hammarby för första gången denna säsong låg under strecket.
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024