Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Vinst mot Enköping

jp_rugby_080913.jpg

Matchens lirare Joshua Papale

Hammarby vände under lördagseftermiddagen ett underläge med 10-20 till seger med 31-20 mot Enköping i den första av två semifinaler. Nästa lördags returmöte i Enköping blir en rysare och med samma jävlaranamma som idag är en finalplats ingen omöjlighet.
Under första halvan av matchen såg Enköpings försvar mycket bra ut, visseligen ledde Bajen med 7-3 ett tag men gästerna på Årstafältet lade i överväxeln och ledde förtjänstfullt (kanske domarinsatsen var en smula märklig) med 20-10 efter 40 spelade minuter.

I andra halvlek var rollerna ombytta. Ett taggat Hammarby jobbade sig ifatt och förbi Enköping. Passningarna gick fram och ett par snygga trepoängare sparkades in. Vi åskådare fick även se ett rätt ordentligt slagsmål som vanns på poäng av de grönvita. Bajarna kämpade och slet ända tills slutsignalen ljöd och vinstsiffrorna 31-20 kommer att vara bra att ha med sig i returen.

Matchens Bajare var utan tvekan nr 13, Joshua Papale, en australiensare (vissa vill placera honom i Sydafrika), som sparkade iväg bollen för att sedan springa ifatt och ta hand om den själv. Mycket uppoffrande spel av denne gentleman och laget i sin helhet ska ha en eloge för dagens insats.

Nu blir det bortaresa för Bamsingarna på lördag!
Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024