Skribent Annica  Matchreferat  0  712
09 jan. 2011
Här gosas det.
Här gosas det. Foto: Benjamin Thorén.

En matchrapport efter 15-2 segern under lördagen i MB Hallen finns att läsa på BF IF:s hemsida: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2011/utklassningsseger-mot-skarpan/ så jag nöjer mig med att dela ut några stångkorvar.

1 körv till #5 Mikael Kny för att jag i höstas lovade honom den.
2 st till #3 Henrik Pettersson för att han gjorde 3 mål och 5 assist.
3 korvar går till #26 Tobias Laudon-Sörlin för en bra insats i gott sällskap.

1 extra hederskorv går till #8 Magnus Helander för sin säsongsdebut. Välkommen tillbaka Mankan!

/Sverre
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  783
21 dec. 2010
I all hast avbokades sjumannabussen och ett något trängre fortskaffningsmedel leasades i sista minuten.
Av det muntra sällskapet på fyra personer så blev det dock bara tre sedan Jabbe fått reda på att vrålåket degenererat.
Vi skippade ålandstrippen och satte iväg i maklig fart från gullmars vid ett-tiden på söndagen.

Polisen visade oss sin uppskattning med ett inte alltför lyckat bengal-tifo. Fan, jag trodde att de hade lärt sig nåt av våra matcher men jag fick tji...
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  804
10 dec. 2010
#17 Johan Molin efter att ha gjort 0-3.
#17 Johan Molin efter att ha gjort 0-3. Foto: Christer Zotterman.

Det som skulle bli en seriefinal mellan två lag med klassiska rötter, GötaTraneberg och Bajen Fans Hockey, slutade med en total dominans för Bajen efter det att de hade punkterat matchen redan i den första perioden.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  1  753
03 dec. 2010
Matchen Sigtuna HC - Bajen Fans IF var en riktig skitmatch som ändå vanns klart av de våra.
Läs om resan, matchen och Stångkorvarna.

MB Hallen

Jag måste medge att jag beundrar Kista för kämpainsatsen. De spelade hockey hela tiden. Bajen gjorde en dålig första period, det var mycket pass som skulle ha varit avslut istället. Bajen ska ha en eloge för att de ryckte upp sig i andra och tredje. De försökte komma igen vilket de också gjorde. I det stora hela en juste match.

08 nov. 2010
Match mot Kalhäll på bortaplan i Kallhäll och Bamsingarna körde sin första webradiosändning för den här säsongen.
kalhall1.jpgMatch mot Kalhäll på bortaplan i Kallhäll och Bamsingarna körde sin första webradiosändning för den här säsongen. Lite trassel med tekniken gjorde att sändningen inte kom igång förrän en bit in i första perioden. Då tog Kalhäll ledningen med 1-0 sedan Anton Söderqvist blivit lämnad ensam med en Kalhällspelare.

Bild: Peter Jonsson, Hammarby Foto
 Inget

Skribent Diktatorn  Matchreferat  0  899
05 nov. 2010
Uppdaterad: 2010-11-07

Vinst med 5-2 men hade passat bättre med 6-2.
Skulle kunna kalla det för en skön sex-match med tanke på nivå på skämt, händelser
och uppträdande. Den här gången var det snoppar av alla dess slag, ska det stå för
manlig styrka kanske???
Lindgren #19 gjorde en bra match utan utvisning. Han sa att han har mognat men
€Ludde€ #12 tyckte det var så trevligt att sitta i utvisningsbåset.

Bajens utvisningsbås på Zinken. Foto: Kenta

Bajen och speciellt Benny Rönnelöw gjorde en riktigt stabil insats mot Skarpan på Zinken under sena lördagseftermiddagen.
 Inget

Skribent Hence  Matchreferat  4  761
17 okt. 2010
Bajen Fans juniorer vann mot Boo med 4-2
Det var en historisk dag idag när Bajen Fans juniorlag spelade sin första seriematch i MB-hallen. Motståndare var Boo och jag visste väl inte riktigt hur matchen skulle gestalta sig.
Första målet blev Bajens och det var #29 Jack Larsson som blev historisk som förste målskytt. Han blev sedermera ännu mer historisk som den förste junior som gjort två mål i en och samma match när han gjorde 3-0 målet och det skulle inte sluta där heller. Han blev dessutom den förste att få matchstraff.
3-0 slutade den första perioden och det såg bra ut men Boo kom igen och i den andra perioden blev det var sitt mål för lagen och således 4-1 till bajen inför tredje perioden.
Sista perioden är det Boo som är bäst i och får göra ett mål som fastställde slutresultatet till 4-2 och junisarnas första seger. Hetsigt i slutet av perioden och #26 i Bajen får också matchstraff tror jag efter att ha gruffat med en motståndare. Varför inte denne blir utvisad förstår jag inte.
Dålig uppslutning av Bajare till den här matchen men ändå ett sjuttiotal åskådare.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  715
Ett tiotal Bamsingar fanns på plats under lördagen när Hammarby Damfotboll säkrade nytt damallsvenskt kontrakt på Kanalplan.

Ett tiotal Bamsingar fanns på plats under lördagen när Hammarby Damfotboll säkrade nytt damallsvenskt kontrakt på Kanalplan. Bajen tog ledningen genom Annica Svensson i en lite tilltrasslad situation efter bara någon minut mot Kristianstad och tvåan av Leena Puranen kom efter knappa halvtimman. Faktum är att Kristianstad inte hade mycket framåt medan Bajen kunde ha gjort fler mål.