Ett hjärta - En förening
måndag, maj 20, 2024

Torsk mot Enköping. Ofullständiga stångkorvar och ljudfiler.

hh_logo_text-under.png

I en inte så upphetsande hockeymatch i Bahcohallen under söndagseftermiddagen vände hemmalaget Enköpings SK ett 0-2-underläge efter två perioder till vinst med 3-2. Enligt Bamsingarnas utsände radiobabblare Sjöqvist var Hammarbys insats absolut inte godkänd.

Nu befinner vi oss precis som förra säsongen efter 5 omgångar i tabellens bottenskikt och det känns sådär lite lagom nervöst, bekymmersamt och frustrerande. Är vi inte bättre än så här?
Stångkorvar
Sjöqvisten delar ut enligt följande:
3 st till - INGEN!
2 st till - NEJ!
1 st till 14# Tim-Robin Johnsgård - gjorde Bajens bägge mål.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8278

Mer
Matchfakta
Enköpingsposten: Första segern - trots svagt spel

Webbradiofiler
Tyvärr blev bara 5 minuter och 49 sekunders inspelning av mitten på 3:e perioden bevarat för eftervärlden på grund av tekniska problem.
[1:a perioden] [2:a perioden] [3:e perioden] .mp3

Uppåtgrejor
Bättre till mods blev Bajenhjärtat då Hammarby Fotboll besegrade Landskrona på bortaplan med 3-1 under söndagskvällen. Att fotbollstjejerna blev klara för Damallsvenska 2015 redan på lördagen är stort! Skönt att det finns de som levererar i höstmörkret.

Nästa match
På onsdag, 8 oktober 19.00, är det ny hemmamatch i LW Hallen då Wings kommer på besök. Det är sannerligen hög tid att vi får ordning på spelet och börjar plocka poäng. Från läktarplats behövs det ett ordentligt stöd så att grabbarna får extra vind i ryggen så kom!
Bamsingarna är med som medarrangör av matchen. Vill du hjälpa till? Hör av dig till MEJL.  Läs mer här: http://bamsingarna.se/news.php?extend.1156

Våga skjuta, tufft att göra mål!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024