Ett hjärta - En förening
lördag, april 13, 2024

För få spelare för att kunna rubba Wings

hh_logo_text-under.png

Söndagens match mellan Wings HC och Hammarby Hockey blev en besvikelse för oss grönvita då vi med 14 utespelare inte kunde bjuda hemmalaget det motstånd som behövs för att knipa poäng. I båset var det Benny Rönnelöws och Arto Parkkalis första insats som tränare och på isen debuterade Oliver Hofbauer med nummer 12 på ryggen.
Inget av lagen spelar någon topphockey, det är mycket felpass och andra individuella misstag främst från vår sida. Vi håller ändå matchen jämn i den första perioden som slutar 2-1 i hemmalagets favör och där Mattias Forsberg gör Bajens balja framspelad av Sebastian Johansson. Tyvärr syns trötthetstecken från ett flertal av våra spelare redan i slutet av perioden.

Wings gör 3-1 efter dryga 4 minuters spelade den andra perioden, sedan tar de tre utvisningar där vi har chansen att komma in i matchen igen men fastän 1.31 i spel fem mot tre skapar vi noll och intet.

I tredje perioden är det bara ett lag på isen i stort sett, Wings gör lite som de själva vill då våra killar inte har ork att bjuda på något organiserat spel. Matchen slutar 5-1 med hemmalagets Daniel Andersson som tremålsskytt. Det kunde blivit större siffror om inte Josef Nilsson är så jäkla bra som han är.

Stångkorvar
Gubbhyllans trio, Benny Wiklander, Larsa Bornebäck och Sören Gråberg delar i tur och ordning köttet på detta vis:
3 st till 27# Christoffer Usov
2 st till 30# Josef Nilsson
1 st till 9# Hampus Harlestam
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8278.0

Webbradion
Vi tackar George och Wings HC för att vi fick sända. Lyssna gärna i efterhand (tredje perioden inleds med en intervju med vår skadade back Victor Mångs) på den stundtals småbittra sändningen:
[1:a perioden] [2:a perioden] [3:e perioden] .mp3

Mer
Matchfakta
Hammarby Hockey: Tung förlust i Märsta mot Wings HC


Nu glömmer vi den här matchen och ser fram emot vår första hemmamatch på en evighet på onsdag då Enköping gästar LW Hallen. Förhoppningsvis har vi då mer spelklara killar på isen.
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024