Ett hjärta - En förening
söndag, december 03, 2023

Vallentuna-Hammarby

hh_logo_text-under.png

Hammarby öppnar matchen svagt. Vallentuna gör mål direkt i tidigt powerplay. 2-0 kommer när Emil tappar in pucken.  Det kommer en reducering av Mattias Wigley innan Vallentuna ökar på till 3-1 före första pausvilan.
Efter att Vallentuna fått spela powerplay länge i andra utan utdelning tar Hammarby över spelet och får in 3-2-reduceringen innan andra perioden är slut.

Tredje perioden är Hammarbys och det var bara en tidsfråga innan 3-3-kvitteringen kom. Med mindre än 4 minuter kvar åker en Hammarbyspelare ut 2+2 min men Vallentuna kom inte fram till någon vass målchans utan det var Hammarby som var närmast att avgöra men oavgjort står sig tredje perioden ut.

Det blir förlängning och efter 4 minuter spelade så åker Vallentuna ut 2 min efter att haft för många spelare på isen. I pp avgör Hammarby till 4-3 genom nyförvärvet Daniel Despotovic och säsongens två första poäng är bärgade.

Bajens målskyttar
Mattias Wigley,  Adam Thim,  Jusoo Kaijomaa och  Daniel Despotovic.

Stångkorvar
1 korv: Jusoo Kaijomaa
2 korv: Daniel Despotovic
3 korv: Delas mellan Adam Thim & Linus Nelson.
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8278.0

Nu ses på i LW-Hallen på onsdag!
/kenta
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]