torsdag, april 25, 2024

Vallentuna-Hammarby

Hammarby öppnar matchen svagt. Vallentuna gör mål direkt i tidigt powerplay. 2-0 kommer när Emil tappar in pucken.  Det kommer en reducering av Mattias Wigley innan Vallentuna ökar på till 3-1 före första pausvilan.
Efter att Vallentuna fått spela powerplay länge i andra utan utdelning tar Hammarby över spelet och får in 3-2-reduceringen innan andra perioden är slut.

Tredje perioden är Hammarbys och det var bara en tidsfråga innan 3-3-kvitteringen kom. Med mindre än 4 minuter kvar åker en Hammarbyspelare ut 2+2 min men Vallentuna kom inte fram till någon vass målchans utan det var Hammarby som var närmast att avgöra men oavgjort står sig tredje perioden ut.

Det blir förlängning och efter 4 minuter spelade så åker Vallentuna ut 2 min efter att haft för många spelare på isen. I pp avgör Hammarby till 4-3 genom nyförvärvet Daniel Despotovic och säsongens två första poäng är bärgade.