Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Torsk i generalrepet - lyssna i efterhand

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockeys sista träningsmatch före seriepremiären på Hovet blev inte så lyckad. Gästande Tranås AIF var klassen bättre och i andra perioden gasade de på och lämnade hemmalaget långt bakom sig. Slutresultatet skrevs till slut till 4-8.
Hammarby kom till spel med tre femmor. en hel del av våra mannar var borta på grund av skador och sjukdomar. Det var taffligt spel i egen zon, svårigheter att ta sig igenom mittzonen, för korta anfall samt känslighet för Tranås omställningar som kännetecknade Bajen under söndagseftermiddagen i LW Hallen, det var helt enkelt ingen godkänd insats. Tranås å sin sida spelade bra, de har varit det klart bättre laget under de två matcher som spelats lagen emellan under försäsongen. Det enda som fungerade i vårt lag var powerplayspelet, tre av fyra mål tillkom i numerärt överläge.

På isen såg vi en ny spelare i Bajentröja, finske centern Juuso Kaijomaa har tillkommit i truppen och han gjorde en godkänd insats. Den ende spelare som gjorde en riktigt bra match i Hammarby var Hampus Harlestam som kämpade hårt över hela banan samt gjorde både mål och assisterade.

Läs matchrapporten på Hammarby Hockeys hemsida: Tranås starkast i sista träningsmatchen

Bamsingarna sände webbradio, lyssna gärna i efterhand:
[1:a perioden] [2:a perioden] [3:e perioden] .mp3

Bamsingarna genom unga Amanda samlade in frivilliga entrébidrag vilket inbringade en okänd summa pengar till Hammarby Hockey.

Nu är det Hovet som väntar på söndag. Efter ett sådant här genrep torde premiären bli jäkligt lyckad. Köp plåtar till matchen Hammarby - Visby! Fyll Hovet! #BAJENFEST
Köp biljetterna här: http://www.axs.com/se/events/253884/hammarby-hockey-visby-tickets

/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024