lördag, april 20, 2024

Premiärtorsk - Första stångkorvarna

Inför 3 482 åskådare på Hovet spelades under söndagseftermiddagen seriepremiären i HockeyEttan Östra mellan Hammarby och Visby/Roma. Det började bra då Mattias Wigley, tillbaka efter skada, gjorde 1-0 i första perioden. Visby vände och tog ledningen med 1-2 före hesa Fredrik ljöd för periodpaus. Hampus Harlestam kvitterade med andra periodens enda mål men tyvärr drog gästerna ifrån till 2-4 i tredje perioden som också blev slutresultat.
Läs Hammarby Hockeys rapport för ett mer utförligt referat och analys: Förlust i Hovetpremiären

Nästa match
Visby/Roma är ett väntat Allettan lag senare i vinter och i nästa omgång möter Bajen ett annat förmodat topplag då det blir bortamatch i Björkängshallen mot Huddinge där vi i truppen återfinner förra årets Stångkorvsligevinnare Jesper Kokkonen. Matchen spelas på onsdag kl 19.00.

1 st till 18# Mattias Forsberg

Efter hockeyn på Hovet var vi över 20 000 glada som fick se ett strålande Hammarby krossa Syrianska på Nya Söderstadion med hela 6-0. En riktigt skön seger i det åsk & busväder som drabbade Stockholm mot eftermiddagen/kvällen.

Tack till alla som kom förbi vårt souvenirbord på Hovet!

Vi syns i Björkängshallen på onsdag! Forza!