Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Styrkebesked från Bajen

hh_logo_text-under.png

Tierps HK stod värdar i Vegahallen på måndagskvällen i matchen mot Hammarby som tackade för inbjudan med att ta den sjunde raka segern och det har blivit full pott i Vårserien efter två omgångar. Våra gossar gjorde ingen höjdarmatch trots en 3-0-ledning utan fick visa upp en riktig jäkla kämpamoral när inte spelet stämde till 100% och det tolkar jag som att det i laget finns en grundstyrka nu som kan räcka långt. 3-2 till Bajen slutar matchen.
Våra målskyttar i matchen var 32# Oliver Forsberg som dundrar in ett slagskott i krysset, 3# Joakim Arnmark som styr in Anton Molnars skott och 18# Mattias Forsberg som på sitt vis kommer med fart in i anfallszon och skjuter vid sidan om motståndarkeepern.

Tierp har vi 2-1 i matcher på nu, de har ett hyfsat anfallsspel vilket Linus Lundin (strålande som alltid) fick erfara. Deras anfallshockey gör dem dock sårbara bakåt. I sanning var det två mindre bra spelande lag på isen. I Bajen var det för mycket tittande på puck i egen zon och slarvigt passningsspel i anfallet. Seger är seger i vilket fall som helst och i den 14 omgångar långa serien är varje match mycket betydelsefull, speciellt när lagen startar med ett antal poäng från början, Värmdö undantaget. Trots två trepoängare år €bara€ Hammarby fyra i tabellen.

Jäkligt kul med tjugotalet tillresta Bajensupportrar som skapade stämning på läktaren!

Se mer om matchen:
Matchfakta
Hammarby Hockey: Vinst mot Tierps HK gav sjunde raka segern
Sv Fans: Nederlagstippade Bajen vann mot Tierp

Stångkorvar
Mediegruppens Harald delade ut kött så här:
3 st till 32# Oliver Forsberg
2 st till 31# Linus Lundin
1 st till 4# Mattias Enroth
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8278

Webbradio
Lyssna i efterhand. Kylan i Vegahallen fick utrustningen att balla ur en smula i slutet av matchen.
[1:a perioden] [2:a perioden] [3:e perioden] .mp3

Nu väntar hemmamatch kl 16.00 på lördag, 3 januari, i LW Hallen. Enköping står för motståndet och med ett stort stöd från läktaren är det bäddat för ännu en trepoängare. Vi syns där!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]