Ett hjärta - En förening
lördag, februari 29, 2020
Skribent Diktatorn  Krönikor  0  664
bamsinghockey_2016_09_02_01_.png
03 sep 2016
Initiativtagaren Robban Ljung.
Bamsinghockey 2016 09 02 01
Initiativtagaren Robban Ljung.
 
Fredagskvällen bjöd på en ny milstolpe i Bamsingarnas allt större verksamhet, det var premiär för vår hockeymotion i LW Hallen och vilken premiär sen... 15-talet intresserade hade slutit upp för att ha roligt på isen och givetvis spelades det tvåmål samtidigt som ett par blivande stjärnor åkte rinken runt för att öva på sin skridskoåkning.
 Inget

Skribent Diktatorn  Krönikor  0  528
hh_troja_2016_02_18_puff_350x.png
22 feb 2016
Då har Hammarby Hockey spelat playoff 1 kval till hockeyallsvenskan.
Då har Hammarby Hockey spelat playoff 1 kval till hockeyallsvenskan.
Som i första rundan blev Troja/Ljungby som slutade trea i Allettan södra. Efter hemmamötet i LW-hallen i torsdags (0-5) så var det då returmöte i helgen som var nere i Ljungby i Småland.
Vi var ett gäng Bamsingar som åkte ner från Stockholm till Ljungby,
2 fulla bilar rullade. Här följer en berättelse hur själva resan var.
 Inget

Skribent Diktatorn  Krönikor  0  634
pelle_080524.jpg
11 nov 2015
 
Pelle Lindbergh 78 79 Hh 02
 
Igår var det 30 år sedan målvaktshjälten Pelle Lindbergh gick bort i en trafikolycka. Tre decennier har gått men minnet av nummer #25 (Bajen) /#31 (Philadelphia) lever kvar i högsta grad. I Hammarby Hockey har tröja nummer 25 pensionerats och förhoppningsvis kommer vi någon gång i framtiden få hissa upp det tröjnumret i taket i en egen hall.
 Inget

Skribent Annica  Krönikor  0  362
06 nov 2015
 
hh-ssk_2015-10-31_klack_bt_500x.png 
Foto: Benjamin Thorén, Hammarbys Hockeyhistoria.
 
Lördag kväll, AXA Sports Center, Hammarby Hockey - Södertälje SK.
Jag njöt av den trevliga stämning som skapades på Bajenläktaren under matchen. VI SJÖNG! Det var faktiskt första gången i de seriematcher jag bevistat under säsongen som vi var ett litet gäng som vädrade struparna och gav laget det extra stöd de förtjänar. Sången var i stort sett konstant och hatramsorna var begränsade till ett minimum.
 Inget

Skribent Annica  Krönikor  1  409
08 feb 2015
Det var inte den mest välbesökta Bajenkvällen men ändå riktigt trevlig om man bortser från resultatet i matchen mot Väsby (hur mycket troll kan det gå i dessa matcher på Hovet?
bajenkvallen_2015_bamsingbord.png

Det var inte den mest välbesökta Bajenkvällen men ändå riktigt trevlig om man bortser från resultatet i matchen mot Väsby (hur mycket troll kan det gå i dessa matcher på Hovet? Läs Kentas matchrapport: Ny förlust på Bajenkvällen). Som vanligt var det fullt av aktiviteter och kommers i Johanneshovs hockeytempel, precis som det skall vara.
 Inget

Skribent Annica  Krönikor  1  388
18 dec 2013
Innehållet och åsikterna i texten nedan är skribentens egna och behöver inte överensstämma med Bamsingarnas officiella linje.
Innehållet och åsikterna i texten nedan är skribentens egna och behöver inte överensstämma med Bamsingarnas officiella linje. Om vi nu har en linje i Bamsingarna? Förresten har skribenten överhuvudtaget inga egna åsikter, detta av ren princip. Så det så. Jajemän.

Hela min existens som amatörskribent i ämnet ishockey är hotad och det från ett litet oväntat håll. Det är Stockholms Ishockeyförbund som på sin hemsida publicerat en krönika med titeln €Stockholms Ishockeyförbund tycker till!€ som får marken under mig att skälva.
 Inget

Skribent Annica  Krönikor  0  330
16 sep 2013
En druva kommer sällan ensam.
fr_aug_2013_hb_07.png
En druva kommer sällan ensam. Foto: Håkan Blomstrand.

Gänget Håkan, Kenta, Anne, undertecknad samt €reseledaren€ Jenny gjorde en bamsingbortaresa ned till Ohlzons Vingård. Här följer en liten berättelse i ord och bild om våra €Escapater€ under kanonvistelsen.
 Inget

Skribent Annica  Krönikor  0  398
14 aug 2013
Skribenten under Stanley Kubb.
bamsingkubb_130803_hb_06_350x.png
Skribenten under Stanley Kubb. Foto: Håkan Blomstrand.

Hej Bamsingar och ni andra!


Det är tisdag kväll och imorgon börjar hockey säsongen på riktigt. Första träningsmatchen borta mot Vallentuna kl 19:00 på Vallentuna IP. Efter en härlig och blöt U21 match på Kanalplan så bar det av till MB Hallen för att kolla och känna lite på iskrigarna. Drar av några bengaler i hallen man får ju passa på när Robban inte är på plats.
 Inget

Skribent Annica  Krönikor  0  304
28 sep 2011
Bajen Fans Hockeys seriepremiär står för dörren och med den börjar även Bamsingarnas viktigaste period under året och säsongen.
bamsinglogga_2010_320x88.png

Bajen Fans Hockeys seriepremiär står för dörren och med den börjar även Bamsingarnas viktigaste period under året och säsongen. Från första nedsläpp i MB hallen och tills dess att Bajen på vårkanten är klara för division 1-spel nästa säsong så har vi medlemmar en mission, ett ansvar, att efter bästa förmåga heja fram grabbarna i laget till stordåd på isarna i ladorna runt ikring.
 Inget

Skribent Annica  Krönikor  3  535
27 feb 2010
Stånkorvspriset 2009/2010
stangkorvspris_100226.png
Stånkorvspriset 2009/2010

Då var det klart, vi är seriesegrare i div 3 södra och klara för trean 2010/2011. Säsongsavslutningen Bajenkvällen blev återigen en klar succé. Det finns så många hjältar vid ett arrangemang av denna kaliber. Först och främst alla som kommer till Hovet för att tacka av laget och fröjdas med andra Bajare. Sen har vi Hammarby Ultras tifo, hur vackert var inte det? 77 och Johan Johansson som ställer upp och spelar. De deltagande Hammarbyföreningingarna och supportergrupperingarna som gör Hovets korridorer till en levande plats (där till och med Gröna Linan, Norrlandsbajarna, hade ett eget bord). Organisationen under Jabbes ledning där Gabriel Isoz håller reda på körschemat och Robin Lundberg som håller i evenemangsservicen.

jack_topdog_100226_320x.png
Motorerna i BF IF.

Vidare har vi våra egna, Jack och TopDog, som gör ett hästjobb säsongen igenom för att få laget att fungera. Tobbe, Martin, Lasse Carla mfl som sköter sekretariatet. Turbo och Patrick som videofilmar Bajenkvällen. Barnen från hockeyskolan som visade upp sina färdigheter på isen (vilken South Park-feeling det var på barnen!). Carina, som tillsammans med Monica skötte BF IF's souvenirförsäljning. Bruno Ohlzon som ordnade det för sponsorer uppe på hyllan.  Fredrik Berling som ställer upp som konferencier. Och så har vi laget och tränarna som går igenom serien obesegrade - hur ska man kunna värdera något sådant?

 Inget

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020