Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

BamsingHockey - så j-a kul!

bamsinghockey_2016_09_02_01_.png
Bamsinghockey 2016 09 02 01
Initiativtagaren Robban Ljung.
 
Fredagskvällen bjöd på en ny milstolpe i Bamsingarnas allt större verksamhet, det var premiär för vår hockeymotion i LW Hallen och vilken premiär sen... 15-talet intresserade hade slutit upp för att ha roligt på isen och givetvis spelades det tvåmål samtidigt som ett par blivande stjärnor åkte rinken runt för att öva på sin skridskoåkning.
bamsinghockey_2016-09-02_03.png
Matris-Robban, en elegant på isen.
 
Två ur A-lagets backbone, Robban och Björne, hade råddat fram utrustning som vi kunde låna och tur var väl det i mitt fall då jag ägnade mycken tid horisontellt på det glatta underlaget. Att det skiljer en smula i kunskaperna på isen är som det ska vara, vem som helst skall kunna vara med! Kanske kan vi ta fem minuter teknikträning efter uppvärmningen nästa gång? Själv har jag som nästa mål att kunna åka baklänges...
 
bamsinghockey_2016-09-02_02.png
Kenta ersätter förlorad vätska efter att ha motat puck.
Lite oklart var det vilka som vann till slut  wink.png men efter 50 minuters totalsvettning var jag mer än nöjd och redan efter en välbehövlig dusch var längtan stor till nästa månads träff men först blir det troligtvis något besök på allmänhetens åkning i någon lämplig hall.
 
Publiksiffra: 2
 
Upplevelsebetyg: 7 puckar av 5 möjliga.
 
Nästa gång vi träffas i LW Hallen blir lördagen den 8 oktober med istid mellan 19.00-19.50.
Avgift 100 kr per tillfälle som pröjsas i förskott (överskott går till inköp av puckar, förbrukningsmaterial och annat),
Kontakta MEJL för frågor och deltagaranmälan.

Stort tack till alla medverkande för en otroligt kul grej!
BamsingHockey bästa försvaret!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024