Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Bamsingarna tackar

bajenkvallen_2015_bamsingbord.png

Det var inte den mest välbesökta Bajenkvällen men ändå riktigt trevlig om man bortser från resultatet i matchen mot Väsby (hur mycket troll kan det gå i dessa matcher på Hovet? Läs Kentas matchrapport: Ny förlust på Bajenkvällen). Som vanligt var det fullt av aktiviteter och kommers i Johanneshovs hockeytempel, precis som det skall vara.
bajenkvllen_2015_legendarer-supportrar_bt.png
Legendarer och Supporten. Foto från Hammarbys Hockeyhistoria.

Nytt för i år var matchen mellan Bajenlegendarer och supportrar, vi Bamsingar hade fyra spelare i supporterlaget där Kenta var burväktare och Turbo, Jacob och Bemma, som var helt lyrisk när jag träffade honom efter matchen, agerade utespelare. Även i legendarlaget hade vi Bamsingrepresentation i form av Bruno och Limpan.
Ett mycket bra initiativ av Hammarby Hockey som vi givetvis hoppas kommer bli ett stående inslag under framtida Bajenkvällar.

Själva arrangemanget runt Bajenkvällen var utmärkt ordnat, det är alltid lika kul att se alla utställare i Hovets prång som ger en stark känsla av samhörighet tvärsöver hela Hammarbyfamiljen.
Stort tack till Anna och Atena samt hela evenemangsgruppen för att ni ordnade allt!

bajenkvallen_2015_pellestipendium_pj.png
Jack får pris av Bruno och Tommy. Foto: Peter Jonsson.

Insamlingsstiftelsen Pelle Lindberghs Minne delade ut ett stipendium till en mycket värdig Bajare, vår eminente Jack Persson. Stort grattis, Jack!

bajenkvallen_2015_sajavlabra_cr.png
Janne, Turbo, Mikael och Håkan. Foto: Carina Robertsson.

Bamsingarnas €Så Jävla Bra!€ gick i år till de två ungdomarna Håkan Ferm och Janne Lindberg som numera kan titulera sig hedersmedlemmar i vår förening. Här är motiveringen som ropades ut av speakern när priserna delades ut:
€Så är det för tredje gången dags att dela ut Bamsingarnas pris €Så Jävla Bra!€ till två personer  som gjort betydande insatser för Bajen Fans Hockey / Hammarby Hockey.
2015 års pris går till två herrar som bägge föddes 1957, en klassisk Bajenårgång. Det handlar om Jan €Janne€ €Limpan€ Lindberg och Håkan Ferm.
Jan Lindberg är den spelare som gjort flest mål i Bajenhistorien, 213 stycken, och alltid varit Hammarby trogen.
Håkan Ferm skulle också kunnat få priset för sina säsonger som spelare men Bamsingarna belönar honom för sina insatser som tränare i Hammarby Hockey och Bajen Fans Hockey. Håkan var den som coachade Bajen Fans Hockey när laget tog sig upp i division 1.
I  €Så Jävla Bra!€-priset  ingår hedersmedlemskap i Bamsingarna, ett juste diplom, en snygg hoodie och en flaska Bamsingvin.
Kan vi få en stor applåd för Janne och Håkan för de är
SÅ JÄVLA BRA!€
Prisutdelare var ordförande Mikael Sjöqvist och ledamoten Turbo Hellman.
Ett stort tack till €Stickor #5€ som skänkte flaskorna med €Så Jävla Bra!€-vin, ett vin där hon själv varit med och valt druvorna.

bajenkvallen_2015_medlemsvarvare.png
Våra medlemsvärvare.

Vi hade våra souvenirer framme såklart och vårt stånd var välbesökt. Vi hade en ny väska i sortimentet och det var en given succé, på bara några minuter var de slutsålda. Givetvis kommer vi ta in fler exemplar av denna retropryl. Våra medlemsvärvare för kvällen, Josefin & Johanna, fixade nya medlemmar, gamla medlemmar förnyade sitt medlemskap och vi är på god väg att bli fler Bamsingar än nånsin!
Vi lottade även ut två säsongskort till Hammarby Damfotbolls matcher och vinnarna blev Tony Wallén och Mattias Lokander, stort grattis till er! Lotteriet gav en slant till fotbollstjejerna som vi skall överlämna vid lämpligt tillfälle.  
Stort tack till alla som kom till oss på besök!

Klacken sjöng härligt, Hovet har en underbar akustik som verkligen bejakar supporterkultur och visst blir man lite ledsen över hur sällan Sveriges bästa supportrar har möjlighet att fylla utrymmet med de mest ljuvliga grönvita toner.
Ett stort tack för sången!

Till sist
Ett stort tack till alla besökare av Bajenkvällen! Jag hoppas verkligen att vi syns nästa säsong igen och att vi då tillsammans kan utveckla arrangemanget för att locka till ett utsålt Hovet!

För Bamsingarnas styrelse
Sverre Furberg
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024