Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

En Ordförandes iakttagelser.

bamsingkubb_130803_hb_06_350x.png
Skribenten under Stanley Kubb. Foto: Håkan Blomstrand.

Hej Bamsingar och ni andra!


Det är tisdag kväll och imorgon börjar hockey säsongen på riktigt. Första träningsmatchen borta mot Vallentuna kl 19:00 på Vallentuna IP. Efter en härlig och blöt U21 match på Kanalplan så bar det av till MB Hallen för att kolla och känna lite på iskrigarna. Drar av några bengaler i hallen man får ju passa på när Robban inte är på plats.

Sätter mig uppe i kafeterian då min klädsel ej lämpar sig för ishall (tunn kortärmad skjorta, jeans och badtofflor) man behöver mer kläder i de stora kylskåpen. När jag sitter där kommer ett av våra nyförvärv och sätter sig han är lite deppig för att han har precis skadat sig. Han menar; allt roligt börjar ju nu och då skadar man sig. Vi börjar prata lite och jag frågade om det var svårt att lämna sin gamla klubb? Det han svarar är som ljuv musik i mina öron  "Nä, som Bajare var det väldigt lätt". Han fortsätter med att säga något jag har hört flera spelare säga och det beskriver vad allt detta handlar om varför kanonspelare efter kanonspelare väljer att komma och spela gratis med oss "förra säsongen och tidigare i min karriär spelade jag för mig själv men här spelar man för fansen".

Jag har nu varit på två träningar, spelat en innebandy match och kört kubb med killarna. Det som slår mig är att de väldigt trevliga och ödmjuka OCH fruktansvärt duktiga hockey spelare. Tempot är högre, skotten hårdare, tacklingarna tuffare, siktet mycket bättre vilket bekräftas av målvakts fantomen Johan Johansson. Det verkar som den sportliga delen av Hammarby Hockey har gjort sin läxa. (men det återstår att se)

Vi fans då, är vi redo? Nja, inte riktigt än men vi jobbar på det. Jag hoppas att vi kan fylla MB Hallen varje gång vi spelar så att vi Bamsingar kan köra lite Webbradio men det gör vi bara om hallen är full.

Jag har hört att det kanske skall sändas nån typ av Webbradio från matchen imorgon (läs idag, onsdag 14/8 18.55).

En liten uppmaning: Vill ni vara med och spela BF-Cup - anmäl er!

Mikael Sjöqvist
Ordförande Bamsingarna
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024