Ett hjärta - En förening
lördag, december 02, 2023

Vilka kan hota Bajen?

gota-bajen_cz_2010-12-09_03.png
#17 Johan Molin efter att ha gjort 0-3. Foto: Christer Zotterman.

Det som skulle bli en seriefinal mellan två lag med klassiska rötter, GötaTraneberg och Bajen Fans Hockey, slutade med en total dominans för Bajen efter det att de hade punkterat matchen redan i den första perioden.
Det var spännande i hela 2 minuter innan Anders Lust styr in 0-1. Sen följer Bajens mål i en strid ström tills dess att Göta Traneberg reducerar till 1-8 som även blir slutresultat i denna match som tyvärr blev ett enda stort antiklimax för oss som före matchen hade förhoppningar om ett jämnt äventyr. Givetvis vill jag att Bajen skall vinna sina matcher men ibland får det gärna bli lite spänning.

GT tog 40 spänn i inträde och de torde ha gett dem en hacka då det var ganska mycket folk i Stora Mossens Ishall. Kenta liverapporterade segern i chattrutan och Bajens lilla klack hördes då och då. Bland folket på läktaren sågs ett 10-tal Bamsingar, kul!

I rubriken undrar jag vilka som kan hota Bajen, och då menar jag förstås vilket eller vilka lag lag i Div 3 Norra som ska kunna ta en eller ett par poäng av de våra? Snart vänder serien och då har vi några kniviga bortafichter att se fram emot: Både HC Liljan och Kista HC gjorde det bra i MB Hallen, kan de få extra kraft på hemmaplan? IFK Österåker svarde för den hittills jämnaste matchen och blir en nöt att knäcka för Tommy, Putte och Rikard när det är dags att åka till Åkersberga. Vi får se vad som händer...

Nu väntar en förmodad målfest mot Östervåla på söndag, en (nästan) garanterat kul resa! Det finns fortfarande platser kvar på Bajen Fans buss!

Stångkorvar
1 stycke körv går till #11 Rickard Lidström för en stabil insats efter skada.
2 stångisar får #3 Hempa Pettersson för 2 baljor.
3 charkuterier blir min gåva till #17 Johan Molin för sin bästa insats hittills i BF IF.

Länkar
Aktuell Ställning i Stångkorvsligan
Ge din favvo i BF IF extra korv till jul
Matchrapporten på hockeyns hemsida, skriven av: Just det!

/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]