Ett hjärta - En förening
måndag, december 04, 2023

Juniorerna vann i debuten

Det var en historisk dag idag när Bajen Fans juniorlag spelade sin första seriematch i MB-hallen. Motståndare var Boo och jag visste väl inte riktigt hur matchen skulle gestalta sig.
Första målet blev Bajens och det var #29 Jack Larsson som blev historisk som förste målskytt. Han blev sedermera ännu mer historisk som den förste junior som gjort två mål i en och samma match när han gjorde 3-0 målet och det skulle inte sluta där heller. Han blev dessutom den förste att få matchstraff.
3-0 slutade den första perioden och det såg bra ut men Boo kom igen och i den andra perioden blev det var sitt mål för lagen och således 4-1 till bajen inför tredje perioden. 
Sista perioden är det Boo som är bäst i och får göra ett mål som fastställde slutresultatet till 4-2 och junisarnas första seger. Hetsigt i slutet av perioden och #26 i Bajen får också matchstraff tror jag efter att ha gruffat med en motståndare. Varför inte denne blir utvisad förstår jag inte.
Dålig uppslutning av Bajare till den här matchen men ändå ett sjuttiotal åskådare.
Taggar: Inget

Om skribenten

Hence

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]