Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024
Skribent Annica  Inför  2  812
19 mars 2010
I skuggan av Bandyfinalen Hammarby - Bollnäs på Studenternas i Uppsala på söndag spelar en annan av Hammarbys föreningar en mycket viktig match.
Hif Innebandy Po1 2010

I skuggan av Bandyfinalen Hammarby - Bollnäs på Studenternas i Uppsala på söndag spelar en annan av Hammarbys föreningar en mycket viktig match.
Hammarbys herrar i innebandy spelar om en plats i nya Allsvenskan 2010-2011 på söndag 2010-03-21 kl 18.30 i Eriksdalshallen.
Motståndarna är Örebro SK IBK och matchen är ett av två möten lagen emellan i Play Off 1.

 Inget

Skribent Annica  Inför  0  858
12 mars 2010
En sista påminnelse; Ta er till Zinkens ishall imorgon, lördag 13 mars kl 11.00, och heja fram BF IF's småknattar till storverk på isen mot Nordias dito.
Hs 100306 01 250x

En sista påminnelse; Ta er till Zinkens ishall imorgon, lördag 13 mars kl 11.00, och heja fram BF IF's småknattar till storverk på isen mot Nordias dito.

Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  816
mexico_landslagsjersey.png
04 mars 2010
Den 31 mars spelas det match mellan Mexicos landslag och Bajen Fans Hockey som då får försvara hela rikets ära!

Den 31 mars spelas det match mellan Mexicos landslag och Bajen Fans Hockey som då får försvara hela rikets ära! Var och vid vilket klockslag är ännu inte klart.

Mexico är rankade 38:a enligt IIHF's hemsida och är hemmanation i VM-hockeyns div 2a, med motståndare såsom Australien och Bulgarien, som börjar den 11:e april så matchen mot BF IF är således ett led i latinamerikanernas uppladdning inför detta mästerskap.

Som 'gammal' BajenSchamanista gläds jag synnerligen åt att ett äkta meskalinlag kommer till kalla norden på besök och hoppas att vi Bajare tågar man ur huse för och fyller vilken arena det nu månde bli! ...och hoppas nu inte detta är ett säreget och för tidigt aprilskämt...

Läs mer på:
Bajen Fans Hockey och
Internationella Hockeyförbundet samt
mexicohockey.com

Viva Bajen!
Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  828
25 feb. 2010
Extrapriser vid Bamsingbordet på Hovet.
svart_halsduk.jpg
Extrapriser vid Bamsingbordet på Hovet.

Här kommer en sista påminnelse push inför största glädjedagen för en hockeybajare: Bajenkvällen! Biljetterna går åt åt som smör och publikrekordet från förra säsongen är i stor fara.

Jag utgår från att vårt lag är taggade som en igelkottsfamilj och tar en tvåpoängare mot Västerhaninge samt gör de två plusmål som behövs för att Bajen Fans Hockey skall nå +200 i målskillnad, något som borde vara ett rekord. Tomas Lindgren har ju utlovat ett hat trick men säsongens sista mål tror jag att Andreas Olsson gör!

Bamsingarna har ett eget bord på Hovet som ni givetvis ska besöka, bajenkvällen till ära har vi sänkt priserna på mössor och halsdukar, ynka hundringen per styck! Ännu en gång vill jag passa på att påminna att vi tar emot medlemsavgiften för 2010 vid souvenirbordet. Efter matchen mot Västerhaninge så ska ni stanna kvar för en hoper priser ska delas ut, bland annat vårt eget pris till vinnaren i Stångkorvsligan (ni vet vem tongue2.png ). Vi har blivit sponsrade med en del av detta pris av Husmans Deli, där en av våra mest framträdande medlemmar jobbar.

Slutinfo från BFIF
: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2010/slutlig-information/

Souvenirprislista Bajenkvällen:
Halsduk, svart, vit 100 kronor
Mössa, svart 100 kronor
Mössa, vit 80 kronor
Tygmärke 10 kronor

Glöm inte bort att dra på hockeytröjan eller Bamsingtröjan i morgon! Länge leve julgranen! Vi syns på Hovet!
Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  886
20 feb. 2010
Tyresö HK - BF IF
Tyresö HK - BF IF
Söndag, 2010-02-21, kl 17.30
Tyresö Ishall


bruno_bfif-tyreso_081026.jpg
Bruno O. från träningsmötet med Tyresö inför
förra säsongen. Får vi se denna stora hjälte iförd
BF IF's matchtröja på isen igen?


Sista bortafighten står för dörren och Bajen som i sin jakt på en perfekt säsong ska då ta sig an Tyresö som har gjort en hyfsad säsong i trean. Efter en förlust med 2-6 mot Västerhaninge i torsdags ser det inte ut som om laget ska kunna ta en direktplats till trean nästa sässe utan istället får inrikta sig på att kvala sig till en plats.
Två gånger tidigare har lagen mötts i div 3 södra med resultaten 2-11 och 7-0 till Bajens fördel och jag anser, tror och vet att BF IF har en stor möjlighet att vinna detta sista möte också.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  831
17 feb. 2010
Bajen Fans Hockey - Vendelsö IK
bfif-vendelsoik_logos.png

Bajen Fans Hockey - Vendelsö IK
Torsdag 2010-02-18, kl 20.30
Zinkensdamms IP


Så var det dags för sista hemamatchen på Zinken i säsongens seriespel. Tyvärr är motståndarna Vendelsö redan nu klara för nedflyttning till div 4 och har väl inte mer än äran att spela för. För Bajens del gäller det att finslipa spelet inför säsongsavslutningen på Hovet den 26:e (Du har väl köpt biljett?). Efter Vendelsö väntar Tyresö borta den den 21 februari.

BF IF behöver göra 24 plus-mål på de sista tre seriematchena för att få en målskillnad på 200 mål vilket skulle vara rätt tufft samtidigt som det vore lika häftigt att gå genom division 3 obesegrade.

Vi syns på Zinken!
Sverre
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  872
11 feb. 2010
Bajen Fans Hockey ska ikväll, torsdag 11 februari, mosa Katrineholm på Zinken.
Bajen Fans Hockey ska ikväll, torsdag 11 februari, mosa Katrineholm på Zinken. Tiden är härliga 20.30.

Förssa Bajen!
 Inget

Skribent Diktatorn  Inför  0  994
04 feb. 2010
I morgon fredag gästas kärrtorps IP av både Bajen Fans och Älta i en match som kan bli svängig värre.
I morgon fredag gästas kärrtorps IP av både Bajen Fans och Älta i en match som kan bli svängig värre. Kom dit och upplev matchen på plats. Är du på bandyn är du ursäktad, annars inte!!!
 Inget

Skribent Diktatorn  Inför  0  839
17 jan. 2010
I dag tar sig Bajen Fans IF ut till Hanvedens ishall för att möta Västerhaninge.
I dag tar sig Bajen Fans IF ut till Hanvedens ishall för att möta Västerhaninge. Mötet på Zinken slutade med knapp vinst för Bajen med siffrorna 6-2. Jämnt idag igen när de båda lagen möts? Nästa möte lagen emellan blir den 26/2 på Hovet.
Bamsingarna kommer troligen att sända webradio från matchen om bara allt funkar. Men chansa inte utan åk ut och ge laget stöd från läktarplats. Det låter bättre i radion också...
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  918
19 dec. 2009
Div 3 Södra: Bajen Fans Hockey - IK Graip Söndag 20 december, kl 13.30, Zinkensdamms IP Sista matchen före jul och nyår står för dörren då gutarna från Graip kommer på besök till Södermalm.
Div 3 Södra: Bajen Fans Hockey - IK Graip Söndag 20 december, kl 13.30, Zinkensdamms IP Bfif 091114 03 Sista matchen före jul och nyår står för dörren då gutarna från Graip kommer på besök till Södermalm. Alla supportrar uppmanas härmed att infinna sig på varma Zinken för ett förmodat målkalas!
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024