Ett hjärta - En förening
lördag, juni 22, 2024
Skribent Annica  Inför  0  935
05 sep. 2010
Träningsmatch
akers_vs_bfif_2010-09-12.png

Träningsmatch
Åkers IF - Bajen Fans Hockey
Åkers Sportcentrum
2010-09-12, söndag, kl 16.00


Uppdaterad 7 sep

Nu drar träningsmatchandet igång för Bajen Fans Hockey inför säsongen 10/11. Första laget att få möta Bajen blir Åkers IF, hemmahörande i Sörmländska Åkers Styckebruk. Laget som spelar i division 2 södra gjorde ett mycket bra 2009/2010 och kvalade för en plats till division ett.

 Inget

Skribent Annica  Inför  0  796
23 juni 2010
Hammarby IF - Landskrona BoIS
bajen_logo.png

Hammarby IF - Landskrona BoIS
Söderstadion
2010-06-27, kl 18.30


Midsommarhelgen avslutas med ännu en måstematch för Bajens fotbollsherrar. Lika viktigt som tre nya  poäng är det att publiken kommer till Söderstadion. Efter bortasegern mot Syrianska senast med Linus Hallenius underbara 2-0 balja är det nu läge för laget att bättra på sin hemmastatistik som är rent ut sagt bedrövlig. I tabellen ligger BoISen på en fjärde plats med 2 segrar, 2 oavgjora och två förluster på bortaplan hittills.

Så tjacka en plåt och häng med till matchen efter Bamsingarnas årsmöte på söndag!

Länkar:
Biljetter: http://www.ticnet.se/checkout/event.php?eventId=SOS0627
Tabellen: http://svenskfotboll.se/superettan/tabell-och-resultat/
Youtube, Linus Hallenius 2-0 mål mot Syrianska: http://www.youtube.com/watch?v=BIWMDjRKKqM
Youtube, Rolig reklamfilm inför matchen: http://www.youtube.com/watch?v=lKCpYrqNUCw


 Inget

Skribent Annica  Inför  0  912
04 juni 2010
Hammarby - Göteborg RF
rugby_snubbe_logo.jpg

Hammarby - Göteborg RF
Lördag, 5 juni, kl 15.00, Årstafältet


SM-serien i Rugby rullar på och Hammarby ligger på andra plats i tabellen med två segrar av två möjliga (vinst borta mot Stockholm Exiles och hemma, i Täby av alla ställen, mot Pingvin RC). I matchen mot västkustsatleterna har Bajen ett visst favorittryck, något de bör leva upp till. Göteborgarna har inlett med två förluster och en vinst nu senast i derbyt mot Spartacus. Detta blir den sista hemmamatchen före sommaruppehållet, Bajen har två bortamatcher på rad efter lördagens drabbning.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  830
28 maj 2010
Hammarby - Linköpings FC
hammarby-linkoping_100529.png

Hammarby - Linköpings FC
Kanalplan, lördag 29 maj, kl 15.00


Då var det dags för nionde omgången i damallsvenskan, tyvärr krockar Hammarbys matcher denna dag men även om du ska till Söderstadion hinner du med en halvlek på Kanalplan först och är det så att du inte ska se Superettan denna dag så är det väl givet att gå och stötta damerna i deras kamp för att lämna jumboplatsen och behålla det allsvenska kontraktet.
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  772
27 maj 2010
Hammarby - Väsby United
fotboll_01.jpg

Hammarby - Väsby United
Söderstadion, lördag 29 maj, kl 16.00


"Flaggskeppet" Hammarby Fotboll är i kris både ekonomiskt och sportsligt, det ena följer ofta det andra. Vi har sett det förut i Hammarby Hockey där det till slut gick så långt som till en konkurs. Ska det behöva gå så långt för herrfotbollen? Vem vet, jag har svårt att se att några garantier kan ges? Men innebär det att jag skiter i Hammarby Fotboll när det blåser kallt, såsom så många vände ryggen åt hockeyn? Nej, absolut inte! Det är Bajen vi snackar om här, och tillsammans är vi Hammarby! Alltså tänker jag ställa mig på Söderstadions läktare på lördag, köpa en extra cola och måhända köpa en halsduk till, alltför att dra mitt strå till stacken. Sportsligt har jag inga förväntningar, som det ser ut i dagsläget kan vi torska mot vilket brögäng som helst i Superettan. Kan vi ta en poäng eller trenne mot Väsby så får det bli en glad överraskning.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  837
20 maj 2010
För tredje året samlas vi för att hedra Pelle Lindbergh.
pelle_080524.jpg
För tredje året samlas vi för att hedra Pelle Lindbergh.

Återigen är det dags att hedra Pelle Lindberg och lägga ned en krans på dennes plats på Skogskyrkogården. Samling på söndag, den 23 maj kl 14.00 vid utgången av t-banestationen Skogskyrkogården. Alla välkomna till denna årliga händelse i samband med Pelles födelsedag.


Vi ses!
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  728
07 maj 2010
Nu blir det Bajen för hela slanten i dagarna tre:
bajen_logo.png

Nu blir det Bajen för hela slanten i dagarna tre:
Fredag, 7 maj, kl. 19.15, Hammarby - Brage
i Superettan på Söderstadion
Lördag, 8 maj, kl 13.00, Bajen DFF - Bele Barkarby
, div 2 Östra Svealand på Kanalplan
Lördag, 8 maj, kl 15.00, Stockholm Exiles - Hammarby
i Rugbyns SM-liga på Årstafältet
Lördag, 8 maj, kl 16.00, Dalkurd - HTFF
i Borlänge för den som väljer att resa bort
Söndag, 9 maj, kl 16.00, Hammarby - AIK
i Damallsvenskan på Kanalplan

Gå och se Bajen i helgen!
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  910
29 apr. 2010
Krossa Djurgårn å Gnaget!
soderboner_krossar_dif_o_gnaget.png
Krossa Djurgårn å Gnaget!

Nu är det dags för kanske de två viktigaste matcherna i Damallsvenskan för Hammarby Damfotboll denna säsong, nämligen derbyna mot Djurgården borta och AIK hemma (derby, nåja). Alla tre lagen befinner i urusla lägen i tabellen efter de inledande omgångarna. Det gäller för Bajen att kriga och vrålkämpa om de 6 poäng som finns i potten.

Kristinebergs IP på söndag, 2 maj, kl 16.00 ska tabelljumbon Dif få smaka på SöderBönornas anrättning á la "can of whoop ass". Men då gäller det att spelkvalitén höjs ett snäpp eller två. I senaste förlusten mot Kopparbergs/Gbg såg det stundtals bra ut framåt men anfallet behöver bättre understöd av mittfältet om det skall bli vinst. Dif har fyra förluster på lika många matcher och med en nolla i poängkolumnen är ju Bajen mycket bättre med sin enpoängare ifrån matchen mot Sunnanå.
regular.png
 Inget

Skribent Annica  Inför  2  751
29 apr. 2010
Lördag, 1 maj, kl 16.00 spelar Bajen sin fjärde match i Superettan.
hif-norrkoping.png

Lördag, 1 maj, kl 16.00 spelar Bajen sin fjärde match i Superettan. Efter premiärtorsken borta mot Rögle, förlåt jag menar förstås Ängelholm, har det blivit segrar mot Sundsvall och Trollhättan. Så efter ditt deltagande i demonstrationståget för vad det än månne vara för politisk åskådning så är det bara att pallra sig iväg till Söderstadion.
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  796
21 apr. 2010
En Shamanista-fista på både Årstafältet på lördag
schamanistafista_01.jpg
En Shamanista-fista på både Årstafältet på lördag
och Kanalplan på söndag?


Med gårdagsmarschen från Medis och vinsten för herrarnas fotbollslag mot giffarna i mycket färskt minne, där Bamsingarna var oorganiserat representerade är det nu hög tid att vi tar oss samman och börjar samla oss för matcherna i "offseason-sporterna".

hammarby-kopparbergs_gbg_100425_250x.png

Kommande helg bjuder på seriepremiär i Rugby då Hammarby tar emot Spartacus RUFC på Årstafältet på lördag, 24 april kl 15.00 samt fotboll på Kanalplan med matchen Hammarby - Kopparbergs/Göteborg kl 16.00 på söndag 25 april. Bägge dessa matcher torde bli intressanta och vi Bamsingar behövs på bägge spelplatserna.

Uppdaterad: 2010-04-22 16:33:10
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024