Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Näst sista matchen

Tyresö HK - BF IF
Söndag, 2010-02-21, kl 17.30
Tyresö Ishall


bruno_bfif-tyreso_081026.jpg
Bruno O. från träningsmötet med Tyresö inför
förra säsongen. Får vi se denna stora hjälte iförd
BF IF's matchtröja på isen igen?


Sista bortafighten står för dörren och Bajen som i sin jakt på en perfekt säsong ska då ta sig an Tyresö som har gjort en hyfsad säsong i trean. Efter en förlust med 2-6 mot Västerhaninge i torsdags ser det inte ut som om laget ska kunna ta en direktplats till trean nästa sässe utan istället får inrikta sig på att kvala sig till en plats.
Två gånger tidigare har lagen mötts i div 3 södra med resultaten 2-11 och 7-0 till Bajens fördel och jag anser, tror och vet att BF IF har en stor möjlighet att vinna detta sista möte också.
Som Turbo skrev i sin rapport från BF IF's match i torsdags mot Vendelsö så kan laget dundra fram även de dagar när t.ex. Benny Rönnelöw inte är på topp men jag vill helst att Benny, Mankan och Ludde går för fullt och gör sina poäng för att det ska kännas riktigt bra. Önskar att dessa tre herrar fortsätter ännu en säsong i BF IF för de är en sådan ögonfröjd att skåda på isen. Nu saknas bara 6 plusmål för att Bajen skall ligga på fantastiska +200 mål i målskillnad. Matchen mot Tyresö är den sista där stångkorvsbetyg delas uttill spelarna.

Vi är några Bamsingar som skall sätta oss på Restaurant Green Bull (pizza) i Tyresö Centrum kl 16.00 på söndag och välkomnar givetvis fler. Från Gullmars är buss 873 och 875 de bästa alternativen att ta till Tyresö Centrum.
Vi ses! Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024