Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

På med sombreron, bröder och systrar!

mexico_landslagsjersey.png

Den 31 mars spelas det match mellan Mexicos landslag och Bajen Fans Hockey som då får försvara hela rikets ära! Var och vid vilket klockslag är ännu inte klart.

Mexico är rankade 38:a enligt IIHF's hemsida och är hemmanation i VM-hockeyns div 2a, med motståndare såsom Australien och Bulgarien, som börjar den 11:e april så matchen mot BF IF är således ett led i latinamerikanernas uppladdning inför detta mästerskap.

Som 'gammal' BajenSchamanista gläds jag synnerligen åt att ett äkta meskalinlag kommer till kalla norden på besök och hoppas att vi Bajare tågar man ur huse för och fyller vilken arena det nu månde bli! ...och hoppas nu inte detta är ett säreget och för tidigt aprilskämt...

Läs mer på:
Bajen Fans Hockey och
Internationella Hockeyförbundet samt
mexicohockey.com

Viva Bajen!
Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024