Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Läge för målfest på Zinken

Div 3 Södra: Bajen Fans Hockey - IK Graip Söndag 20 december, kl 13.30, Zinkensdamms IP Bfif 091114 03 Sista matchen före jul och nyår står för dörren då gutarna från Graip kommer på besök till Södermalm. Alla supportrar uppmanas härmed att infinna sig på varma Zinken för ett förmodat målkalas!
Graip har inte lyckats något vidare i serien hittills, tre poäng har laget skrapat ihop så här långt och utsikterna att de skall ha fler poäng med sig hem till Östersjöns fårfarmarkobbe finner jag väldigt små. Då BF IF var däröver för ett dubbelmöte, helgen den 14 och 15 november, vann södermalmslaget med klara 10-1 resp. 10-3.

I fredagsmatchen borta mot Katrineholm kunde vi se att Marcus Köhler vara tillbaka efter en liten lårskada och glädjande nog var Christian Styf ånyo på plats i laget efter en längre tids bortavaro. Som jag har förstått det är den långtidsskadade backen Rickard Wikholm nu redo för spel och förväntas delta i matchen mot Graip. Seger mot Graip,vilket jag finner högst troligt skulle innebära att vi avslutar året med 14 segrar av lika många möjliga så långt i serien.

Har ni möjlighet så kom till Zinken halv två på söndag, det skulle vara så roligt att riktigt fylla Zinkens ishall och sjungande bära fram laget till nya framgångar!

För er som vill bidraga med stålars till Bamsingarnas Tusenlapp så tar jag tacksamt emot dessa allmosor. Alla belopp välkomnas! Bamsing-medlemsavgifter för 2010 går även bra att betala. Jag kommer även att ha med mig lite Bamsingmössor och halsdukar som passar bra att slå in i papper till den stundande helgen.

Vi syns på Zinken! Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024