Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Mindre än dygnet kvar

svart_halsduk.jpg
Extrapriser vid Bamsingbordet på Hovet.

Här kommer en sista påminnelse push inför största glädjedagen för en hockeybajare: Bajenkvällen! Biljetterna går åt åt som smör och publikrekordet från förra säsongen är i stor fara.

Jag utgår från att vårt lag är taggade som en igelkottsfamilj och tar en tvåpoängare mot Västerhaninge samt gör de två plusmål som behövs för att Bajen Fans Hockey skall nå +200 i målskillnad, något som borde vara ett rekord. Tomas Lindgren har ju utlovat ett hat trick men säsongens sista mål tror jag att Andreas Olsson gör!

Bamsingarna har ett eget bord på Hovet som ni givetvis ska besöka, bajenkvällen till ära har vi sänkt priserna på mössor och halsdukar, ynka hundringen per styck! Ännu en gång vill jag passa på att påminna att vi tar emot medlemsavgiften för 2010 vid souvenirbordet. Efter matchen mot Västerhaninge så ska ni stanna kvar för en hoper priser ska delas ut, bland annat vårt eget pris till vinnaren i Stångkorvsligan (ni vet vem tongue2.png ). Vi har blivit sponsrade med en del av detta pris av Husmans Deli, där en av våra mest framträdande medlemmar jobbar.

Slutinfo från BFIF
: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2010/slutlig-information/

Souvenirprislista Bajenkvällen:
Halsduk, svart, vit 100 kronor
Mössa, svart 100 kronor
Mössa, vit 80 kronor
Tygmärke 10 kronor

Glöm inte bort att dra på hockeytröjan eller Bamsingtröjan i morgon! Länge leve julgranen! Vi syns på Hovet!
Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024