Ett hjärta - En förening
måndag, september 25, 2023
Skribent Annica  Inför  0  762
hif_bjrklvn_071019.jpg
20 feb. 2008
Några rader inför kvällens match, Hammarby - IF Björklöven, 19.00 Hovet, en match som kan bli riktigt kul om i första hand Hammarby ställer upp till dans som de gjort i de två senaste matcherna.
Några rader inför kvällens match, Hammarby - IF Björklöven, 19.00 Hovet, en match som kan bli riktigt kul om i första hand Hammarby ställer upp till dans som de gjort i de två senaste matcherna. Vi hoppas och tror att Carl-Johan Klint är i storslag, en grund för en lyckad insats av övriga laget.

Bajen har två osäkra kort inför matchen. Backarna Rickard Karlsson och Stefan Svanbom har bägge varit lite krassliga men kommer till Hovet för att testa om de kan spela. 

Enligt Björklövens hemsida dras Andreas Lindahl och Johan Bergmark med lite problem. Huruvida de kommer till match är förtäljes ej. Ordinarie andra-spaden Tobias Lundström har ett brutet nyckelben och ersätts av Jimmy Lundberg.

Vi ses på Hovet!
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  775
tr_080212_004_lindgren.jpg
12 feb. 2008
Efter en dryg veckas uppehåll sätter så Allsvenskan igång igen för Hammarby. Gästerna Bofors, som slåss om en play off plats till kvalserien har slagit oss två gånger denna säsong.
Efter en dryg veckas uppehåll sätter så Allsvenskan igång igen för Hammarby. Gästerna Bofors, som slåss om en play off plats till kvalserien har slagit oss två gånger denna säsong. I Karlskoga den 7/12 blev Bajen utspelade efter noter (7-1) och gjorde ett väldigt blekt intryck. Första mötet på Hovet den 12/10 slutade 1-3, efter att Henrik Pettersson givit oss ledningen med 1-0.
Vi får anta att kanonkillarna kommer att ge allt för att kunna åka hem med en trepoängare för att  hålla Oskarshamn stången i kampen om den sjunde platsen i tabellen.
 Inget

Skribent Annica  Inför  0  770
gnagare_vit_flagga.jpg
02 dec. 2007
gnaget - Bajen
gnaget - Bajen
Måndag 3/12 19.00
Hovet

Säsongens andra derby mot solna är under insegling. Hur det än går i alla andra matcher under säsongen är det segrar i derbyna som är det viktigaste. En seger och man mår som en prins i flera dagar, ja t.o.m. veckor. Torsk och den obehagliga ångestklumpen i magen paralyserar ens grönvita sinne för en tid framåt. Spelarna har visat att de är som mest taggade till dessa matcher och detsamma gäller för oss supportrar. Låt oss få må som prinsar på måndag kväll efter slutsignalen.
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  736
hif_huddinge_simon.jpg
04 nov. 2007
Efter en veckas matchvila ska våra grabbar i A-laget idag resa bort till Björkängshallen för att tampas med lokalkonkurrenten Huddinge.
Efter en veckas matchvila ska våra grabbar i A-laget idag resa bort till Björkängshallen för att tampas med lokalkonkurrenten Huddinge. Poäng i denna match känns som ett måste för att vi inte sak bli helt avsågade i serien. Med ett bra publikstöd är en trepoängare inget omöjligt, så ta er till Huddinges islada lagom till nedsläpp kl. 16.00, iklädda de gönvita färgerna.
 Inget

Skribent Annica  Inför  3  900
ange_skal.jpg
31 okt. 2007
En mörk regnig period + ett underbart a-lag som aldrig vinner i en skön kombination.
En mörk regnig period + ett underbart a-lag som aldrig vinner i en skön kombination. Kan få den mest inbitne att krokna...

Kan från olika källor bekräfta att Bajen Hockey's Bortastöd varit mindre än på många år men konsistentare jämnare och mycket bättre än på länge! Tack Tyresö.
 
Flaggorna och banderollerna har ökat i produktion wink Tack BHCare Tallkrogen & Uppsala Yttreligare tack till Ultraskillar som skänkt Flaggor till Bamsingarna =)

Matchens pris till bäste spelare signerad Bamsingarna har delats ut vid olika tillfällen: Tishar, Pipor, Pumpor, DVDr har skänkts. Har du förslag om vad vi ska ge till Matchens Bajare så hojta till bara!
 Inget

Skribent Diktatorn  Inför  1  812
27 okt. 2007
De är nu Bajen behöver oss som mest, så låt oss gå på hockey och stödja dom fullt ut.
De är nu Bajen behöver oss som mest, så låt oss gå på hockey och stödja dom fullt ut. Alla som varit på Gais-matchen måste visa var hjärtat sitter nånstans och gå på hockey, dels för att heja fram Bajen men också rädda dom ur ytterligare konkurshot.
ALLA TILL HOVET PÅ SÖNDAG MOT IKO!
Insänt av Vippen
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  803
26 okt. 2007
Fredagkvällens match på Hovet mot Malmö spelas mellan två lag som inte har mycket gemensamt. Malmö med elitserieplaner och stor budget har dock en sak gemensam med Hammarby - De vinner för få matcher för att uppnå sina mål.
Fredagkvällens match på Hovet mot Malmö spelas mellan två lag som inte har mycket gemensamt. Malmö med elitserieplaner och stor budget har dock en sak gemensam med Hammarby - De vinner för få matcher för att uppnå sina mål. På de tre senaste matcherna har Malmö skrapat precis lika många poäng som Bajen, nämligen en pinne.

För Bajens del gäller det att ta med sig spelet från Ängelholm, speciellt den fina framfarten från Röglematchens tredje period i vilken man vann skotten med 12-5. En sak som Bajen inte ska ta med sig från Ängelholm är definitivt de tröjor man spelade i, nämligen Rögles.
Förhoppningsvis får Hammarby tillbaka en del skadade/sjuka spelare till matchen.

Som vanligt är det Röda Kvarnen som gäller som samlingsplats före match.

Väl mött till denna "David mot Goliat"-duell.
 Inget

Skribent Annica  Inför  2  818
hif_bjork_061210.jpg
19 okt. 2007
Hif - Björklöven
Hif - Björklöven
2007-10-19
Hovet 19.00

Fredagskvällen är räddad. Hockey mot norrlänningarna på Hovet. Med en poäng i bagaget med sig hem från Uppsala har laget allt att vinna i kvällens match. Hårt jobb på isen och läktaren är dock ett måste och jag är förvissad att vi Bamsingar kommer att sköta vårt jobb.

Mot Hovet!

Före matchen är det samling på Röda Kvarnen för att ladda upp.
 Inget

Skribent Annica  Inför  1  816
lif_hif_klack_070221.jpg
09 okt. 2007
Nu jäklar anåda ska vi till Leksand.
Nu jäklar anåda ska vi till Leksand. Banderoller och fanor i massor. Vi har redan en full (!) minibuss klar och fler vill åka med. För att få lite ordning på det här så går anmälningstiden till resan ut 20.00, tisdag kväll.
Anmälan görs på 070-736 96 34.
Vi reser på Onsdag från Gullmarstorg 14.30.
Priset: 270:- betalas före ombordstigning.

Resegruppen BRG & M.o.b.
 Inget

Skribent Annica  Inför  2  820
derby_affish_071007.jpg
06 okt. 2007
På söndag 7/10 18.00 är det så dags för nedsläpp i det första av tre derbyn för säsongen mot gnagarna från Solna.
På söndag 7/10 18.00 är det så dags för nedsläpp i det första av tre derbyn för säsongen mot gnagarna från Solna. Förutom matchen mot råttorna går Bajen fortfarande en match mot den dåliga ekonomin så att du kommer till Hovet är synnerligen viktigt. Med mycket folk på läktaren lyfter sig både laget och ekonomin över havsytan.
 Inget

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2023