Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Damderby den 10 maj

På lördag, 10 maj, är det ett heldagsevent på Kanalplan (Hammarby IP för den formella läsaren).

Redan kl 12.00 startar "förmatchen" mellan Bajen DFF och Enskede IK. Bajen DFF har startat säsongen i i Div 2 Östra Svealand på ett mycket bra sätt med en vinst och en oavgjord. Motståndarna har två raka segrar och kommer att bli en svår nöt att knäcka, speciellt eftersom Bajen inte kan vänta sig några toppspelare från a-laget som förstärkning.

Sedan är det dags för huvudmatchen Hammarby - AIK, kl 16.00. Hammarby har hittills åkt på idel pisk förutom i derbyt hemma mot Djurgårn som vanns övertygande med 3-0. Lika mycket som en seger mot solnadamerna skulle värma hammarbyhjärtat, lika stort är poängbehovet för att inte hamna för långt ner i tabellen.

Så alla Bamsingar, slut upp på Kanalplan på Lördag!!! Picnickorgar och kanske en filt rekommenderas för visst kommer det att vara en klarblå himmel?
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024