Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Hammarby - Björklöven - I sista stund

hif_bjrklvn_071019.jpg
Några rader inför kvällens match, Hammarby - IF Björklöven, 19.00 Hovet, en match som kan bli riktigt kul om i första hand Hammarby ställer upp till dans som de gjort i de två senaste matcherna. Vi hoppas och tror att Carl-Johan Klint är i storslag, en grund för en lyckad insats av övriga laget.

Bajen har två osäkra kort inför matchen. Backarna Rickard Karlsson och Stefan Svanbom har bägge varit lite krassliga men kommer till Hovet för att testa om de kan spela. 

Enligt Björklövens hemsida dras Andreas Lindahl och Johan Bergmark med lite problem. Huruvida de kommer till match är förtäljes ej. Ordinarie andra-spaden Tobias Lundström har ett brutet nyckelben och ersätts av Jimmy Lundberg.

Vi ses på Hovet!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024