Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Rugbyresa till Vänersborg

rugby_080823.jpg

Ett erbjudande från Hammarby Rugby:
---
Supporterresa Vänersborg 30/8

Nu på lördag åker Hammarby Rugby till Vänersborg för att säkra en plats i SM-slutspelet.
Avspark är 15.00 i Vänersborg så bussen går från Gullmarsplan tidigt lördag morgon.

För de som vill följa med kostar det 300 kr (betals på plats på lördag) att åka med i spelarbussen och supporta oss på plats i Vänersborg på vår väg mot SM-guld.

För mer info:

MEJL
0735097808
---
Efter förra lördagens nesliga tvåpoängsförlust mot GbG på Årstafältet så behövs 2 pinnar borta mot Vänersborg för att säkra semifinalplatsen. Har du möjlighet att åka med till Vänersborg så får du hemskt gärna skriva en reserapport här på hemsidan.

Nu har det blivit torsk i elitserien både hemma och borta mot Göteborg med två ynka poäng. Bajen slarvade mycket med passningarna under hemmafighten och var inte helt nöjda med insatsen efter matchen milt sagt. Huruvida springsnubben Theo, en av redaktionens absoluta favoriter i laget, kan spela mot Vänersborg är oklart men han såg inte riktigt kry ut efter matchen, det verkade som om nyckelbenet fått en ordentlig törn.

På de relativt välfyllda läktarna syntes bl.a. medlemmar ur 15-årsjubilerande Hammarby Ultras. Stickor no5 skötte grillandet med den äran och Bamsingarnas lilla "kiosk" var välbesökt. Sedan Flottpåle började propagera för rugbyn förra säsongen har faktiskt årskådarantalet ökat konstant något som måste vara mycket positivt för Rugby-laget.

Mot SM-semifinal med Hammarby Rugby!
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024