Ett hjärta - En förening
onsdag, maj 22, 2024

Ikväll: Hammarby - Huddinge

hh-huddinge_puff_2016-08-30.png 
 
Träningsmatch
Hammarby Hockey - Huddinge IK
Tisdag 30 augusti 19.00
SDC-hallen / LW Hallen
 
Returmötet mot Huddinge väntar Bajen i den tredje träningsmatchen. Piggare ben och huvuden än i förra matchens oavgjorda svängdörrshockey mot Vallentuna krävs om de våra skall kunna följa upp 5-3-segern ifrån Björkängshallen den 15 augusti.
I Hammarby saknas ikväll Marcus Carlsson på isen, vars ena fot krockade med en luftburen puck i matchen mot Vallentuna med det tråkiga resultatet av en frånvaro från spel i ett antal veckor. Krya på sig, Mackan!
 
I Huddinges trupp verkar try out-perioden inte vara över ännu, efter senaste träningsmatchen (förlust hemma mot Lindlöven med 2-3) har fyra spelare fått lämna. Kvällens motståndare har även hunnit med att vinna med 2-0 mot Kumla, som Bajen möter på söndag.
 
Fri entré!
Frivillig penning kan läggas i hink.
 
Webbradio
Bamsingarna sänder matchen via webbradio med skadade Marcus Carlsson som bisittare. Adressen för att avlyssna är som sig bör: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
Säsongskort
Jajamän, naturligtvis står vi och kränger säsongens dyrgrip nr 1 inne i hallen. Anmäl dig även till vår bussresa till Valbo 9 oktober, minibussresan till tjejerna träningsmatch mot Almtuna, fredagen den 9 september samt till vår motionshockey i ishallen som drar igång på fredag, den 2 september 21.00-21.50. Vi behöver bli fler ismotionärer!
 
 
Bamsing! Stångkorv!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024