Ett hjärta - En förening
lördag, november 27, 2021

Ikväll: Hammarby - Huddinge

hh-huddinge_puff_2016-08-30.png 
 
Träningsmatch
Hammarby Hockey - Huddinge IK
Tisdag 30 augusti 19.00
SDC-hallen / LW Hallen
 
Returmötet mot Huddinge väntar Bajen i den tredje träningsmatchen. Piggare ben och huvuden än i förra matchens oavgjorda svängdörrshockey mot Vallentuna krävs om de våra skall kunna följa upp 5-3-segern ifrån Björkängshallen den 15 augusti.
I Hammarby saknas ikväll Marcus Carlsson på isen, vars ena fot krockade med en luftburen puck i matchen mot Vallentuna med det tråkiga resultatet av en frånvaro från spel i ett antal veckor. Krya på sig, Mackan!
 
I Huddinges trupp verkar try out-perioden inte vara över ännu, efter senaste träningsmatchen (förlust hemma mot Lindlöven med 2-3) har fyra spelare fått lämna. Kvällens motståndare har även hunnit med att vinna med 2-0 mot Kumla, som Bajen möter på söndag.
 
Fri entré!
Frivillig penning kan läggas i hink.
 
Webbradio
Bamsingarna sänder matchen via webbradio med skadade Marcus Carlsson som bisittare. Adressen för att avlyssna är som sig bör: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
Säsongskort
Jajamän, naturligtvis står vi och kränger säsongens dyrgrip nr 1 inne i hallen. Anmäl dig även till vår bussresa till Valbo 9 oktober, minibussresan till tjejerna träningsmatch mot Almtuna, fredagen den 9 september samt till vår motionshockey i ishallen som drar igång på fredag, den 2 september 21.00-21.50. Vi behöver bli fler ismotionärer!
 
 
Bamsing! Stångkorv!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]