Ett hjärta - En förening
lördag, november 27, 2021

Hockeyns säsongskort 2016/2017

hh_sasongskort_2016-2017.png
 
Hammarby Hockey har dragit igång försäljningen av säsongskortet för nästa säsongs hemmamatcher och Bamsingarna hakar givetvis på - vi vill se en välfylld läktare i vinter!

Du som är medlem i Bamsingarna köpa kortet till rabatterat pris, 800 kr (ordinarie pris 1 000kr).
Säsongskortet gäller för hemmamatcherna i grund- och fortsättningsserie 2016/2017 inklusive eventuell Bajenkväll.
 
Bamsingarna (och alla andra grupperingar som säljer minst 20 säsongskort) får två hundra kronor i rabatt per sålt säsongskort. Alltså erbjuder vi våra medlemmar att köpa kortet av oss för 800 kronor vilket innebär att om du blir medlem i samband med köpet sparar du ändå en hunka.

Vi kommer även sälja kort till normalpris 1000 kr samt ungdoms- (12-17 år) samt pensionärskort till priset av 500 kr. Vi kommer att sälja säsongskort vid olika tillfällen under våren/sommaren som t.ex. i samband med Hammarby Damfotbolls matcher på Kanalplan/Zinkensdamms IP. Vi kommer att anslå varje försäljningstillfälle på hemsida och i sociala medier (du är väl med i Bamsingarnas grupp på Facebook samt följer @bamsingarna på Twitter?).
Vi tar kontanter, kort och även Swish.
 
Du kan även köpa säsongskortet av oss genom att sätta in pengarna på vårt plusgirokonto 227520-4 samtidigt som du skickar ett mejl till MEJL med namn, telefonnummer och adress. Skriv gärna säsongskort i ämnesraden.
 
För en kanonsäsong 2016/2017!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]