Ett hjärta - En förening
söndag, juni 23, 2024

Söndag: Bajen - Gefle på Nya Söderstadion

bajen_logo.png
 
Hammarby IF - Gefle IF
Söndag 29 maj 15.00
Tele2 Arena
 
På Mors dag spelar Hammarby Fotboll mot Gefle på Nya söderstadion och Bamsingarna kommer att finnas på plats för att värva medlemmar och sälja Hammarby Hockeys säsongskort.
Efter elva spelade omgångar av årets allsvenska har Bajen hamnat i ett småprekärt läge och ligger nu på den negativa kvalplatsen med 10 inspelade poäng. Gefle har hälften så många poäng och residerar på den näst sista platsen i tabellen. En seger inför ännu en storpublik vore förträffligt för alla Bajare!
 
 
Bamsingarna
Vi kommer att finnas på plats vid Tele2 med ett bord där vi värvar medlemmar och säljer Hammarby Hockeys säsongskort samt kanske en del av vårt för tillfället begränsade souvenirutbud.
Om vädret tillåter finns vi före avspark utanför arenan någonstans vid spegelkonstverket framför entréerna. När matchen startat flyttar vi in i höjd med långsideklacken.
Kom ihåg att Bamsingar betalar 800 kronor (medlemskapet kostar en hundring) för hockeyns säsongskort 2016-2017 gentemot normalpriset 1000 kronor.
Vi tar kontanter, kort och Swish.

Läs mer om säsongskorten på
Bamsingarnas hemsida och
Hammarby Hockeys hemsida
 
Vi syns på söndag! Forza!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024