Ett hjärta - En förening
fredag, juni 14, 2024

Idag: Bajen - Åkers

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Åker/Strängnäs HC

Söndag, 10 januari 2016, 16.00
LW Hallen

Söndagseftermiddagen bjuder på en riktig godbit i LW Hallen, trean Hammarby mot serieledande Åkers! Här är det full insats som gäller för Bajen, vid seger är de våra på playoff-plats. Efter två raka segrar har Bajen kommit igång efter en tveksam inledning och förhoppningsvis har förkylningen som gått i laget nu gjort sitt så att laguppställningen ser lite fetare ut. Åkers å sin sida vann i onsdags hemmamatchen mot Haninge med 5-4 efter förlängning.
Bamsingarna
Vi har vårt souvenirbord framme där du som betalat in medlemsavgiften kan hämta ut medlemskort och du som ännu inte betalat in medlemsavgiften för 2016 kan pröjsa hunkan.
I €Kassar för kassan€ är det sista dagen att gå med om du vill vara med i målskillnadstävlingen. Läs mer här: http://bamsingarna.se/news.php?extend.1341

Om allt fungerar och vi har pratare så kör vi även webbradio med start 15.55 på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5

Övriga matcher, omgång 5:
Tierp - Sollentuna
Haninge - Väsby
Wings - Vallentuna

Framåt! Forza! Attack!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024