Ett hjärta - En förening
onsdag, juli 24, 2024

Kassar för Kassan

malbur_01.png

Den 28:e december kör HockeyEttan Östra vår igång och vi hoppas att serien blir en målfest framåt och att våra målisar kommer att agera väggar på ett fullkomligt lysande vis!

Var med och stötta Hammarby Hockey på ett lättsamt sätt! Skriv upp dig för att betala ett valfritt antal kronor per mål som grabbarna i hockeylaget gör i vårserien och delta samtidigt i en liten tävling.
Kassar för Kassan är ett nano/microsponsorskap som Bamsingarna har tagit initiativ att köra under fortsättningsserien €HockeyEttan Östra vår€ där du åtager dig att efter seriens avlutning betala ett valfritt belopp per mål som Hammarby Hockey gör. Serien spelas mellan 2015-12-28 - 2016-02-14. Intäkterna går oavkortat till Hammarby Hockey.

Förra säsongen gjorde Bajen 38 mål på de 14 matcherna som spelas i vårserien och slutade på en femteplats i tabellen. Denna säsong hoppas vi att laget skall vara med och fajtas om en playoff-plats och torde då göra fler mål.

Exempel
Om Hammarby Hockey gör 50 kassar i vårserien och du har åtagit dig att pröjsa 1 krona per mål blir då summan 50 kronor, om du vill betala 5 kronor per mål blir det 250 kronor.

Hur?
Anmäl dig till €Kassar för Kassan€ via mejl till MEJL. I mejlet uppger du namn, e-postadress samt hur mycket du vill stötta med per mål.
Det går även att skriva upp sig under Hammarby Hockeys två första hemmamatcher i LW Hallen under serien vid Bamsingarnas souvenirbord.

Tävling
För att få ett spänningsmoment under Kassar för Kassan kommer vi ha en liten tävling där man i samband med anmälan gissar hur många mål som Bajen gör under serien samt antal insläppta kassar. I första hand tittar vi på den som gissat närmast antal gjorda mål och i andra hand antal insläppta. Den som gissat bäst efter avslutad serie vinner en Bajen Fans Hockey-klocka, tvåan en Bamsingväska och trean får trösta sig med en mössa.
Naturligtvis behöver du inte delta i tävlingsmomentet om du inte vill.
Observera att du bara får en gissning, oavsett hur många kronor du pröjsar per mål.

På vår hemsida kommer vi att anslå vilka som deltager i Kassar för Kassan utan att nämna några summor.

Om företag/föreningar vill vara med och stötta på detta sätt går det alldeles utmärkt dock är minsta belopp att betala per kasse då 20 kronor.

Har du frågor så skicka ett mejl till MEJL eller vänd dig till någon av oss i styrelsen under matcherna.

Bamsingarna hoppas nu att det är många som vill vara med så att hockeyn får en slant extra i kassan och att laget gör en jäkla massa kassar!

//Bamsingarnas styrelse

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024