Ett hjärta - En förening
torsdag, februari 29, 2024

Potapoff vald

potapoff.jpg

Torsdagkvällens årsmöte på Zinken innebar att Hammarby Hockey har en ny styrelse. Karl Potapoff valdes till ordförande fram till nästa ordinarie årsmöte. Till ledamöter valdes Jim Sharp, Göran Demnert, Kristian Möller och Kjell Bornebäck. Alla dessa valdes att sitta fram till ordinarie årsmöte 2009. Kvar ur den gamla styrelsen finns Benny Wiklander vars mandatperiot går ut vid nästa årsmöte.
Nya ordförande Potapoff, jurist, politiker och med en till synes gedigen föreningsbakgrund  ger ett rejält intryck samt verkar lyssna på andra människor. Att han valts in i en förening där problemen är legio märktes inte minst då mötet kom till punkten 'övriga frågor' på dagordningen.

En stor del av A-laget var där för att upplysa de nyvalda om den aktuella situationen. Niklas från KRIS berättade om problemen som publikvärdarna har. Ungdomsledare och föräldrar tog upp tränarfrågor, bristen på spelare i vissa lag och ekonomin. Arbetsgruppen där bl.a. supportrar och spelare ingår ställde även de frågor. Den nya styrelsen har inget lätt arbete framför sig men förhoppningsvis kommer de fram med lösningar som passar alla medlemmar, spelare, föräldrar, ledare, supportar och fordringsägare.
 
Redaktionen önskar den nya styrelsen lycka till och att Hammarby Hockey går en strålande framtid till mötes.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024