Ett hjärta - En förening
söndag, april 05, 2020
Skribent Annica  Matchreferat  0  239
03 dec 2011
Haninge HF fick se sig besegrade av ett starkt Bajen i MB hallen i går (fredag) kväll.
bfifhockey_100x.jpg

Haninge HF fick se sig besegrade av ett starkt Bajen i MB hallen i går (fredag) kväll.
Läs matchrapporten på BF IF:s hemsida: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2011/serieseger/

Utöver det som står där vill jag tillägga att 25# i Haninge som fick matchstraffet borde få några matchers avstängning för sitt genomgående fula spel, tyvärr beivrade inte domare Söderberg allt som denne hittade på i fulväg under matchen
.

MattiasO delar ut matchens stångkorvar så här:
1. 18# Dennis Schirmer
2. 31# Johan Johansson
3. 3# Henrik pettersson

Detta innebär att burväktare Johansson nu ligger i topp, 3,5 körvar före Liberg: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Fortsätt rösta på din favorit i laget: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8117

Ett trefaldigt leve för seriesegrarna! Hiphip - Hurra, Hurra, Hurra! [Fanfar spelad på virituosinstrumentet kazoo]
samt ett
Stort Jävla grattis till hela Bajen Fans Hockey!
/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  229
26 nov 2011
3-målsskytten Henrik Pettersson klappas om.
linden-bfif_2011-11-25_001_pe_320x.png
3-målsskytten Henrik Pettersson klappas om.
Foto: Petter Ekbäck/Hammarby Foto.


Bajen Fans Hockey vann bortamötet mot Linden Hockey med 4-9, siffror som kunde ha blivit större om vi inte segat ner oss i Lindens tempo, framförallt i andra perioden. Men det positiva från fredagskvällen i Smehallen överväger absolut; vi är klara för Alltvåan, vi tar en av de två främsta platserna i serien vilket innebär att vi kommer att få en extra hemmamatch i Alltvåan (och inte fler som jag tidigare sagt och skrivit, ber om ursäkt för det), vi gör nio mål vilket är bra för målskillnaden i tabellen samt att segern troligtvis ingjuter än mer positiv energi i truppen.

 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  229
23 nov 2011
Bajen tog ett stort steg närmare Alltvåan när de besegrade Farsta under tisdagskvällen med 1-3 i FC-Hallen.
Bajen tog ett stort steg närmare Alltvåan när de besegrade Farsta under tisdagskvällen med 1-3 i FC-Hallen. Med övervägande Bajensupportrar på läktarna gjorde de grönvita alla målen i numerärt överläge. Tobias Liberg assisterade till alla tre baljorna som gjordes av Floberg, Hageman och Benny Rönnelöw.

Farsta var ganska lama förutom i tredje perioden då de kom igång litegranna, men det kan ha berott lika mycket på att Bajen gick ner i tempo.
Bajen förstärkte sin serieledning då övriga resultat i omgången gynnade oss. Att komma etta eller tvåa i serien är viktigt då det innebär fler hemmamatcher i Alltvåan.

Ordförande Turbo delar ut stångisar enligt följande:
1. 22# Patrik Hageman
2. 23# Magnus Toftgård
3. 33# Tobias Liberg

Med det går Liberg upp på en andraplats i ligan efter målvakten Johan Johansson. Aktuell ställning i Stångkorvsligan: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Du har väl röstat på din favorit i Bajen Fans Hockey? http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8117

På fredag är det sista bortamatchen för Bajen i Div 2 Södra, åtminstone för den här säsongen. Då åker vi till Eskilstuna för att möta jumbon Linden Hockey. Bajen Fans anordnar bussresa och det finns ett fåtalplatser kvar, anmäl dig i Hammarbys Supporterbutik på Hornsgatan.

/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  219
20 nov 2011
Ordningen är återställd - Bajen är tillbaka som serieledare och där tar vi väl och stannar även under de sista tre omgångarna.
Ordningen är återställd - Bajen är tillbaka som serieledare och där tar vi väl och stannar även under de sista tre omgångarna.

Johan Molin var förstås den som glänste mest med sitt hattrick, men det var flera lirare som levererade riktigt bra prestationer i fredags (Lindgren, J. Johansson, Liberg för att nämna några). En stabil insats, och vi är åter i toppen av tabellen då Haninge torskade sin match. Vinst på tisdag och vi är klara för Alltvåan!

Stångkorvarna delades ut av Jabbe enligt följande;
3 korvar: Johan Molin
2 korvar: Johan Johansson
1 korv: Tomas Lindgren

Därmed är Johansson nu i ensam ledning med 12 korvar: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Glöm inte omröstningen om vilka som får extra bonus fläskorv till jul: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8117

Nu väntar två raka bortamatcher (Farsta och Linden), där den andra lär bli en riktig publikfest. Denna match kommer vi tv-sända, om tekniken är med oss.

/Victor (vikarierande rapportör när Sverre drog på rauksafari)
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  215
12 nov 2011
Det blev pisk i förlängningen mot Trånkan igår, fredag, för Bajen Fans Hockey med 6-5.
Det blev pisk i förlängningen mot Trånkan igår, fredag, för Bajen Fans Hockey med 6-5. Det såg ut som om Bajen var på väg mot en trepoängare med halva tredje perioden kvar men för rättvisans skull började då domaren ta ut Bajare för diverse osynliga regelöverträdelser och Trånkan kunde utjämna, för att sedan avgöra i förlängningen.

En av matchens höjdpunkter var då John Bernfell blev uppvaktad av en dubbelt så stor motståndare som troligtvis trodde att vår 2# skulle bli en liten munsbit att skryta om i omklädningsrummet. Bernfell visade snabbt var skåpet skulle stå och domarna var tvugna att gå in och avbryta den ojämna kampen.

Alex Schöld gjorde sitt första mål för säsongen, något han väntat på ett tag. Hoppas att det lossnar ordentligt nu för honom.

Bamsingarnas ordförande Turbo Doc delar ut matchens hedersomnämnaden i form av stångkorvar enligt följande:
1. 9# Benny Rönnelöw.
2. 33# Tobias Liberg.
3. 2# John Bernfell.
Domare Stephan Söderberg får också charkuterivaror: 5 isterband.

Aktuell ställning i ligan som leds av Robin Jalkerud och Johan Johansson med 10 körvar vardera: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Nu är det en vecka till nästa match, som spelas MB Hallen mot Gnesta IK. Jäkligt viktiga poäng att spela om i den matchen då sju av åtta lag fortfarande har stora möjligheter att ta sig till Alltvåan. Övertidsförlusten innebär att Bajen förlorade serieledningen och nu tronar Haninge högst upp på samma antal poäng som oss, 19 styckna.
/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  253
08 nov 2011
Efter en mycket bra och underhållande match stod Bajen som segrare över Botkyrka.
Efter en mycket bra och underhållande match stod Bajen som segrare över Botkyrka. Vinstsiffrorna 6-3 innebär att Bajen har ett plusmål mer än Botkyrka och då Gnesta torskade mot Haninge står nu Bajen Fans IF överst i tabellen.

Bajen låg under två gånger under matchen (0-1 och 2-3) men var det tyngre laget i sista perioden. Att Botkyrka innehaft serieledningen fram till returmötet mot Bajen är inte konstigt för de är ett lag med mycket bra kvaliteter.

Carina, a.k.a Souvenir-Carina, delar ut stångkorvarna så här:
1. 26# Robin Jalkerud
2. 10# Alex Schöld
3. 17 Johan Molin
Hon braskar även med "Fast jag skulle ju vilja ge en hel stångkorvsfabrik till hela laget :-):) Benny var ju bra, John var bra och alla de andra!"

Aktuell ställning: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Vill även be om ursäkt för problemen med att uppdatera resultatet från matchen i chattrutan, det var ett serverproblem som orsakade det hela.
/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  211
05 nov 2011
Matchens lirare 8# Floberg kramar om lagkamraterna.
mb-bfif_2011-11-04_01_pj_320x.png
Matchens lirare 8# Floberg kramar om lagkamraterna.
Foto: Peter Jonsson.


Det blev en oerhört skön seger bort mot MB Hockey under fredagskvällen och med det står det 1-1 i kampen om att vara bästa lag i MB Hallen. Resultatet blev 3-4 i Bajens favör efter en mycket bra laginsats men den klaraste stjärnan i hallen var 8# Jonas Floberg som gjorde två baljor själv samt var inblandad i minst ett mål till (kommer inte ihåg på rak arm om han var inne på 2-3-målet). Överhuvudtaget var femmorna välkomponerade och gladde de många Bajare som sjöng så det dånade på läktaren.


Med segern är Bajen uppe på tredje plats i tabellen, på samma poäng som Gnesta och fortfarande tre poäng efter Botkyrka som Bajen möter i MB Hallen kl 19.30 på tisdag. Det kommer att bli en dunderfight och att inte vara där då om man har möjlighet vore generalfel!

Stångkorvarna efter segern delas ut av Benny Wiklander (och kanske Kjell Bornebäck?) enligt följande:
1. 33# Tobias Liberg.
2. 3# Henrik Pettersson.
och inte helt oväntat
3. 8# Jonas Floberg.

Se ställningen i stångkorvsligan i forumet: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Att notera: Det blev ett nytt "All time high" för antalet samtidiga besökare på Bamsingarnas hemsida under Webbradio-sändningen från MB Hallen, 112 st var inne på en och samma gång. Mycket glädjande!
/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  223
01 nov 2011
Bamsingar åkte i alla fall i den första av de båda söndagsmatcherna i korpinnebandyn på en liten käftsmäll då det blev förlust mot Eletrolux med 6-11.
bamsing_innebandy_002.png

Bamsingar åkte i alla fall i den första av de båda söndagsmatcherna i korpinnebandyn på en liten käftsmäll då det blev förlust mot Eletrolux med 6-11. Efter en mycket okoncentrerad inledning stod det 0-4 och fastän vi kämpade upp oss till 4-5 rann det i slutet iväg.
I den andra matchen mötte vi Beitar som vann med 18-6 över oss, vårt spel var bättre men motståndet så mycket bättre. Skulle vi tagit en seger så var det mot det förstnämnda motståndet.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  230
29 okt 2011
Det blev seger mot Haninge med 1-4 och med det ligger Bajen på en fjärdeplats i tabellen vilket innebär att vi just nu har en plats i Alltvåan.
stangkorv_02.jpg

Det blev seger mot Haninge med 1-4 och med det ligger Bajen på en fjärdeplats i tabellen vilket innebär att vi just nu har en plats i Alltvåan. Monica "TopDog" Willberg, Bamsing, kassör och materialare är mycket glad över den betryggande vinsten.

- Andra raka "riktiga" segern. Tredje perioden var kanon! Jag hoppas på seger mot MB på fredag (ett måste)!

Stångkorvarna delar Monica ut enligt följande:
1. 10# Alex Schöld
2. 26# Robin Jalkerud
3. 31# Johan Johansson

Aktuell ställning: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

Till sist vill Bamsingarnas Webb-Tv-crew tacka alla som tittade på matchen via datorn.
/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  247
22 okt 2011
Jo, det blev vinst mot Linden Hockey.
Jo, det blev vinst mot Linden Hockey. 3-1.
Läs rapporten på Bajen Fans Hockeys hemsida: http://bajenfanshockey.se/nyheter/2011/linden-hockey-besegrade/

Stångkorvar utdelade av Anne:
1. Gustav Claughton - Första seriematchen och segern belönas.
2. Tobias Liberg - Klippa därbak och spelar fram puckar. Gör sig alltid spelbar.
3. Robin Jalkerud - Kämpen gör mål!

Med det går Jalkis upp i delad ledning tillsammans med Johan Johansson. Aktuell ställning: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

/Sverre
 Inget

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020