Boktkyrkaseger

Denna överkryssade stångkorv får symbolisera
Bajens förlust och webbradions misslyckande.

Bajen åkte ännu en gång på pumpen i Ishuset i Tumba då Botkyrka stod som segrare med 3-2 efter full tid efter tisdagskvällens drabbning. Inget av lagen storspelade och hemmalagets seger bygger på att de gör två av sina mål i spel 5-mot-3. Domare Marcus Engström var måhända vid några tillfällen övernitisk men vi måste kunna hålla huvudet kallt i vissa lägen. Det såg bra ut i tredje periodens inledning då Marcus Nordberg gjorde 1-2 och Bajen hade spelövertag några minuter därefter men sedan tar vi, oförtjänt eller inte, en drös med utvisningsminuter som förstör utsikten till seger. Riktigt klantigt att spela med för många utespelare på isen i över tio sekunder i slutet av matchen vilket givetvis renderar i en lagtvåa.
Precis som i inledningen av Div 2 Södra har vi svårt, förtvivlat svårt att skapa vassa målchanser och att göra mål. Alltvåan kommer att bli en riktig pärs och det kommer att krävas 100% inställning och kamp.