Ett hjärta - En förening
söndag, april 05, 2020
Skribent Annica  Matchreferat  0  230
25 jan 2012
Mälarö besegrades ganska komfortabelt under tisdagskvällen borta i Vikingahallen med 3-5 efter bl.a.
bfifhockey_100x.jpg

Mälarö besegrades ganska komfortabelt under tisdagskvällen borta i Vikingahallen med 3-5 efter bl.a. två mål och ett assist av en storartad Benny Rönnelöw som tillsammans med Johan Molin var tillbaka efter ett par matchers frånvaro. Då Dennis Schirmer och Marcus Köhler saknades pga skador/sjukdomar spelade Matthias Sundelin sin första match i Alltvåan.


Framåt såg det bra ut för Bajen, det var bara när Mälarö fick ytor i Bajens zon som de blixtrade till. Lite väl lojt försvarsarbete av Bajen i några fall kan tyckas.

Stångkorvarna delar jag själv ut så här:
1. 34# Anders Lusth. Hårt arbetande och gjorde 1-2-målet.
2. 33# Tobias Liberg. Kanonsnyggt mål i spel 5 mot 3. Har så här långt gjort en strålande säsong och har i mitt tycke fått för lite körv.
3. Benny Rönnelöw. När det finns tillfälle slår han till. Motståndarna kan inte ge honom en millimeter utan att det straffar sig. 
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

På fredag kommer Haninge till MB Hallen, toppmatch garanterat och visst vill vi ha revanch på förlusten på Torvalla?
Egen ishall nu!
/Sverre
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  258
22 jan 2012
Hempajubel!
bfif-spanga_2012-01-22_hempa_jublar_pj.png
Hempajubel! Foto: Peter Jonsson.

I en målsnål match blev det till slut en 2-0-seger mot Spånga i MB Hallen. Hempa Pettersson gjorde bägge Bajens mål varav ett i numerärt överläge. Johan Johansson fick hålla nollan ordentligt i en seriematch (mot Spånga förra gången fick han som bekant kapitulera i straffläggningen) vilket han skall ha stort beröm för. I sista perioden åkte en Spångaspelare på en femminutare för en knätackling på Dennis Schirmer, som fick ledas av isen. Hoppas att han inte hamnar på skadelistan då han en viktig kugge i lagets försvarspel.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  216
21 jan 2012
Underbart med en stor Bajenklack, bättre drag än något annat
vasby-bfif_publiken_pj_2012-01-20.png
Underbart med en stor Bajenklack, bättre drag än något annat
lag i hockeysverige. Foto: Peter Jonsson.


Tyvärr blev det förlust mot Väsby borta under fredagskvällen, grunden till torsken stod Bajen för själva genom oengagerat och tvehågset spel, fullt av individuella misstag, i egen zon vilket Väsby utnyttjade till fullo genom att göra 3 mål under andra halvan av de första tjugo. Andreas Paulsson och hans kedjekompis Eric Örnberg stod bakom målen samt det mesta som hände i anfallsväg från Väsbys sida i hela matchen.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  223
14 jan 2012
Hallederby 4.0 slutade med Bajenseger, 2-3, efter det att Bajen dominerat de två första perioderna stort där Benny Rönnelöw gjort 0-1 i första perioden efter ett mycket snyggt framspel av en för kvällen lysande Robin Jernström.
bfifhockey_100x.jpg

Hallederby 4.0 slutade med Bajenseger, 2-3, efter det att Bajen dominerat de två första perioderna stort där Benny Rönnelöw gjort 0-1 i första perioden efter ett mycket snyggt framspel av en för kvällen lysande Robin Jernström.

I andra perioden uttökar först Patrik Hageman fräckt med en puck snett bakifrån via målvaktens benskydd och Robin Jalkerud kämpar sedan in 0-3. I andra periodens slutskede åker Johan Granath på en tackling bakifrån mot sargen som tar illa (han spelar inte tredje perioden) vilket renderar den skyldige i MB ett matchstraff, för övrigt matchens första utvisning. Domaren höll en väldigt hög nivå i de första tre perioderna för att i den sista blåsa för obetydligheter.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  229
11 jan 2012
Alex klappas om efter 2-0-målet.
bfif_balstahc_gruppkram_efter_2-0_2012-01-10_320x_pj.png
Alex klappas om efter 2-0-målet. Foto: Peter Jonsson.

Naturen ville förstärka intrycket av en islossning för Bajen efter gårdagkvällens match mot Bålsta; Det var flera grader varmare utanför MB Hallen efter matchen än under den kalla promenaden dit. Inne i hallen fick vi se Bålsta bli helt överkörda av helt underbar Bajenhockey. Alexander Schöld bjöd oss på tre mål i 7-1 segern men framförallt skall laginsatsen hyllas.

 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  257
09 jan 2012
Matrin Johansson i full fart.
bfif-malarohf_martin_johansson_2012-01-08_pj_320x.png
Matrin Johansson i full fart. Foto: Peter Jonsson.

[Bamsingarnas färskaste medlem, lagledare Benny Johansson, rapporterar från söndagsmatchen BF IF - Mälarö HF och delar ut körv. Rapporten först publicerad i Bamsingarnas grupp på Facebook.
]

Blev en onödigt spännande historia där vi som vanligt dominerade tillställningen. Vann skotten med förkrossande ca 60-20. Men har fortfarande oerhört svårt att få dit pucken. Matchen blir också sönderryckt av den ojämna bedömningen av domarna i den här serien. Han (Domarn) får en sönderkokt och möglig stångkorv för sin insats, hans kollegor på linjen får med beröm godkänt.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  217
21 dec 2011
Inför ett stort uppbåd av Bajare i IVT-hallen (publikrekord i hallen enligt kanslisten Håkan) blev det en kamp mellan ett för dagen tillsynes otaggat Bajen Fans Hockey och Spångas målvakt Sebastian Näslund.
bfifhockey_100x.jpg

Inför ett stort uppbåd av Bajare i IVT-hallen (publikrekord i hallen enligt kanslisten Håkan) blev det en kamp mellan ett för dagen tillsynes otaggat Bajen Fans Hockey och Spångas målvakt Sebastian Näslund. Tyvärr avgick Näslund med segern då det efter full tid och förlängning fortfarande var mållöst och straffslag tog vid där Spångas Jonathan Fagerlund blev enda målskytt då han satte en puck under Johan Johansson.

 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  266
17 dec 2011
Se så kamratligt de lekte.
bfif-vasby_2011-12-16_pj_001.png
Se så kamratligt de lekte. Foto: Peter Jonsson.


Bajen Fans Hockey tog kommandot mot Väsby direkt i en av de bästa matcher jag sett i MB Hallen. John Bernfell inledde Bajens målskytte (hans första för säsongen - Grattis!) i första perioden och visserligen kunde Väsby kvittera i PP men Bajen stod inte att hindra. Före första perioden var slut hade vår underbare Jalkis gjort 2-1 då han tvingade in pucken i mål. Första perren bjöd även på ett underhållande spektakel alla pugilism efter att en Väsbykille fått hjärnsläpp och skjutit en puck i skallen på Anders Lusth under ett speluppehåll.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  272
14 dec 2011
Denna överkryssade stångkorv får symbolisera
stangkorv_overkryssad.png
Denna överkryssade stångkorv får symbolisera
Bajens förlust och webbradions misslyckande.


Bajen åkte ännu en gång på pumpen i Ishuset i Tumba då Botkyrka stod som segrare med 3-2 efter full tid efter tisdagskvällens drabbning. Inget av lagen storspelade och hemmalagets seger bygger på att de gör två av sina mål i spel 5-mot-3. Domare Marcus Engström var måhända vid några tillfällen övernitisk men vi måste kunna hålla huvudet kallt i vissa lägen. Det såg bra ut i tredje periodens inledning då Marcus Nordberg gjorde 1-2 och Bajen hade spelövertag några minuter därefter men sedan tar vi, oförtjänt eller inte, en drös med utvisningsminuter som förstör utsikten till seger. Riktigt klantigt att spela med för många utespelare på isen i över tio sekunder i slutet av matchen vilket givetvis renderar i en lagtvåa.
Precis som i inledningen av Div 2 Södra har vi svårt, förtvivlat svårt att skapa vassa målchanser och att göra mål. Alltvåan kommer att bli en riktig pärs och det kommer att krävas 100% inställning och kamp.
 Inget

Skribent Annica  Matchreferat  0  212
09 dec 2011
Efter full tid stod det 2-2 mellan Bajen och MB i fredagskvällens seriepremiär i Alltvåan.
stangkorv_02.jpg

Efter full tid stod det 2-2 mellan Bajen och MB i fredagskvällens seriepremiär i Alltvåan. En mållös förlängning innebar straffläggning där MB drog det längsta stråt och vann bonuspoängen. I Bajens kasse stod idag ett inlån som hette Simon nånting.

Jimmy Pärsson, före detta spelare och nu materialare i BF IF, delar ut stångkorvar enligt följande:
1 stångkorv till #26 Jalkerud. Bra skridskoåkning och en av de spelare som tacklas mest.
2 stångkorvar till #30 Simon. Stabil och lugn målvakt som gjorde en hel del viktiga räddningar. Fick dålig hjälp vid första målet.
3 stångkorvar till #21 Marcus Köhler. Hans bästa match för i år. 1 mål och 1 assist i en 2-2 match är bra gjort av en back!
Jimmy påpekar även:
Extra plus i kanten till Johnny Olofsson som var värd ett mål efter bra skridskoåkning i sista perioden. Även målskytt Hageman jobbade bra.

Aktuell ställning i ligan: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8098.0

I nästa omgång, på tisdag den 13 dec väntar bortamatch i Ishuset, Tumba, mot Botkyrka.
 Inget

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020