Ett hjärta - En förening
onsdag, september 19, 2018
traning_070216.jpg
 Inget
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen.
Fick några ord med vår tränare Krister Falk i fredags efter träningen. Han svarar på fågor om de senaste matcherna och den kommande mot Björklöven.

 Inget
Imorgon är sista chansen att anmäla er till läxandsresan!
lifhif.jpgImorgon är sista chansen att anmäla er till läxandsresan!
Se till att åka med.
Listor finns både i BF-lokalen och på Hovet under matchen imorgon 18/2.
Sista möjligheten.

klubbochspel.jpg
 Inget
Fredagskvällen bjuder på ett antal möjligheter för Bamsingar med hockeyabstinens (Var det någon mer än Hellvis som tog sig till Danmark?
Fredagskvällen bjuder på ett antal möjligheter för Bamsingar med hockeyabstinens (Var det någon mer än Hellvis som tog sig till Danmark?) så till vida man inte tagit sig till Södertälje vid 2-tiden för att se Bajen sparka boll mot Giffarna.

forza.jpg
 Inget
Inför dom avslutande omgångarna i Hockey allsvenskan behöver Hammarby lite- €Ti de la acitud elmaximo€ eller på ren svenska attityd till max.
Inför dom avslutande omgångarna i Hockey allsvenskan behöver Hammarby lite- €Ti de la acitud elmaximo€ eller på ren svenska attityd till max. Mot Oskarshamn fanns ingenting av detta, hur man i ett så utsatt läge och med tre poäng bärgade från den matchen nästan kunde varit klara från att undvika kval kunde göra sin sämsta match för säsongen är obegripligt. Men när det gäller Hammarby och speciellt hockey blir man inte förvånad, 1-11 i skott i första perioden och ett antal frilägen i powerplay för motståndarlaget räcker inte för att slippa möta hungriga lag med spelare som gamla målkungar t.ex. Andreas Påhlsson som en gång i tiden hjälpte Bajen till att vara i toppen.

henke_hif_svall_061201.jpg
 Inget
I konkurrens från landslaget på Globen skall Hammarby ta sig an Oskarshamn på Hovet på söndagseftermiddagen.
I konkurrens från landslaget på Globen skall Hammarby ta sig an Oskarshamn på Hovet på söndagseftermiddagen. En seger mot smålänningarna skulle ge några mycket viktiga poäng för att säkra ett nytt allsvenskt kontrakt. Oskarshamn å sin sida har inte mycket att spela om annat än äran så Bajen har ledningen i motivationsmatchen.

almtuna_hif_070124_artikel.jpg
 Inget
Vad blir det i helgen?
Vad blir det i helgen? Det storslagna och tillrättalagda eller det äkta och ostyriga? Globen eller Hovet? Blå-gult eller Grön-vitt? Kanske kan Tobbes text avgöra de våndor du känner just nu...

 Inget
Det finns en del vinster från de två senaste lotterierna (Hif - AIK 29/1 och Hif - SSK 4/2) som ej blivit uthämtade.  Bland annat har vi fortfarande Carl-Johan Klints matchtröja kvar.
Det finns en del vinster från de två senaste lotterierna (Hif - AIK 29/1 och Hif - SSK 4/2) som ej blivit uthämtade.  Bland annat har vi fortfarande Carl-Johan Klints matchtröja kvar. Kontrollera dina lotter här.

thumb_bajen_bakelser.jpg
 Inget
Ett perfekt sätt att värma upp inför mötet mot SSK på söndag är att ta sig till Sjöstadshallen och se Innebandy-tjejerna möta IBK Boden.
Ett perfekt sätt att värma upp inför mötet mot SSK på söndag är att ta sig till Sjöstadshallen och se Innebandy-tjejerna möta IBK Boden.

bofors_070131.jpg
 Inget
Bajenhockey.se's redaktion samt några andra Bajare hade tagit sig till Karlskoga och fick se sitt älskade Hammarby Hockey torska.
Bajenhockey.se's redaktion samt några andra Bajare hade tagit sig till Karlskoga och fick se sitt älskade Hammarby Hockey torska. Läs om stickade mössor, en konstig låda och matchen i denna spännande rapport skriven av Mack.

 Inget
Hittade ett matchreferat när jag surfade runt lite.
Hittade ett matchreferat när jag surfade runt lite.
Tycker den tar upp själen i hockeyn just nu.

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]