Ett hjärta - En förening
fredag, december 08, 2023

Bajen svek inte

Jaha hur ska man kunna skriva ett matchreferat efter att ha refererat matchen i webradion. Den dramatik som det var i slutet på matchen har fått pumpen att gå för högtryck och man skulle behöva nåt lugnande för att landa...

Hur började alltsammans egentligen?

Redan efter 20 sekunder gör VIF mål bakom Anders Lagerqvist i Bajenkassen. Då håller undertecknad på med att koppla upp alla grejer så den struten såg jag inget av. Efter att ha fått ordning på prylarna har Bajen fått ordning på spelet och trycker på. Det gör de i resten av perioden och en period till men något mål blir det inte. VIF har fyra man som bildar köttmur framför målisen. Femte spelaren slänger sig fram och tillbaka och täcker skott som om han hade betalt för det. Domaren silar kameler och sväljer mygg och jag tror att båda lagen lackar ur lite mot domherrarna i randigt men tar ut det på varandra i stället. En hel del smågriniga situationer som hade kunnat undvikas.

I tredje perioden pröjsar sig allt slit för Bajen. Kvitteringen görs av Ritchie och en klump löstes upp i maggropen. Sen stänker Knyttet in ledningsmålet och nu tror man att det här ska gå vägen. Men Bajen åker på lite underliga utvisningar och i spel fyra mot fem trillar pucken in bakom Bajens keeper.
"Brinken" hinner man knappt tänka innan Rickard Lidström sätter dit kassen som får pipan att sjunga i falsett. Sedan var nerverna utanpå kroppen resten av perioden tills slutsignalen skvallrade att Bajen hade kvar segersviten intakt. Men det var farligt nära.

Stångkorvar delas ut till följande och på detta vis:

1 stångkorv får Richard Gustafsson för propplösaren till ett lika
2 stångkorvar delas mellan Rickard Lidström och Rickard Wikholm
3 stångkorvar får Marcus Köhler för sin bedrift att ta sig an tre motståndare i en liten holmgång som slutade med 2+2 för Marcus för roughing. Två motståndare fick två minuter vardera och egentligen skulle målisen ha fått två minuter han med.
Taggar: Inget

Om skribenten

Diktatorn

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]